Brandbee avyttrar innehavet av det NGM-listade bolaget CR Ventures

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

I och med att Brandbee slutfört förvärvet av CR Ventures (CloudRepublics) dotterbolag har Brandbee i dag avyttrat samtliga aktier i CR Ventures AB. Försäljningen av aktierna skedde utanför marknaden till en kurs på 18 kr och inbringade 9 830 124 kr.

Brandbee förvärvade 21,8% av kapitalet och 27,7% av rösterna (53 333 A-aktier samt 492 785 B-aktier) i CR Ventures AB (f.d CloudRepublic AB) i december 2020 av CR Ventures grundare och huvudägare.  I samband med förvärvet av CloudRepublics dotterbolag i mars 2021 blev CR Ventures huvudägare i Brandbee Holding med 36,7% av kapitalet och rösterna.

I och med att Brandbee har införlivat den operativa verksamheten av CR Ventures (tidigare CloudRepublic) i koncernen, ligger Brandbees fokus på att skapa ytterligare värde  i koncernens kärnverksamhet. I detta är avyttringen av ägandet i CR Ventures ett första steg där vi stärker kassan ytterligare. Nu är det fokus på Brandbees produkter inom Data Science, Onlinevideo och Brandbees otroligt starka och breda tjänsteerbjudande inom Marketing.” Säger Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding

 

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding AB
Telefon: +46 72 439 99 00
[email protected]

 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.

Denna information är sådan som BrandBee Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-04-09 11:30 CET.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *