Bravida Finland förvärvar bolaget Polar 2000 Oy och stärker sin position inom processindustrin

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

Bravida Finland förvärvar bolaget Polar 2000 Oy och kommer därmed att förstärka sin position inom processindustrin i östra Finland. Bolaget omsätter 4,8 miljoner euro och har 44 anställda.

Polar 2000 Oy är verksamma inom el, automation, telekommunikation och utför även underhållsarbeten för industrisektorn. Bolaget har kontor i Lappeenranta, Imatra och Kouvola.

– Förvärvet är helt i linje med Bravidas strategi att växa i Finland. Genom förvärvet kommer vårt tjänsteutbud inom industrisektorn att expandera i östra Finland. Polar 2000 Oy är ett välskött företag med duktiga medarbetare och ledare. Detta skapar en bra grund och plattform för oss att vidareutveckla vår affärsverksamhet tillsammans, kommenterar Marko Holopainen, vd för Bravida Finland Oy.

Ami Hannola, vd för Polar 2000 Oy kommenterar:

– Vår upplevelse är att Bravida Finland Oy har ett starkt fokus på att arbeta tillsammans vilket kommer lyfta verksamheten till en ny nivå. Vi på Polar 2000 Oy får nu möjlighet att erbjuda våra kunder ännu högre kvalitet, mer heltäckande tjänster och att verka på fler antal orter i framtiden. 

Bravida tillträder som ägare i slutet av augusti 2022.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef koncern
[email protected]
+46 76 852 38 11

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. 

Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 12 000 medarbetare och finns på över 170 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.