Brighter deltar i event för att stärka relationerna i Indonesien

| 11 november, 2021 | 0 kommentarer

Brighter AB (Publ) deltog idag i en hybridinvigning som anordnades av Indonesiens ambassad i Sverige.

I september undertecknade Brighter och Padjadjaran University ett samarbetsavtal om att använda Actiste® Mini för ett forskningsprojekt på två sjukhus i Västra Java. För att stärka relationerna mellan de två länderna och för att introducera detta viktiga projekt höll Indonesiens ambassad i Sverige idag en ”hybrid” invigning. Erik Lissner (tillförordnad VD) deltog från Sverige med Indonesiens ambassad och Johan Möller (sälj- och marknadschef) deltog från Indonesien vid Padjadjaran University tillsammans med dekanus för Padjadjaran University, chefen för West Java Health Agency, Medico, den ledande leverantören av molnbaserade sjukvårdssystem i Indonesien samt medlemmar från två sjukhus. Den svenska ambassadören i Indonesien deltog digitalt från Jakarta.
Brighter förklarade bakgrunden och förväntningarna på projektet samt framtida planer.

”Indonesien är en mycket spännande plats för sjukvårdsteknik. Vi ser en teknisk utveckling där äldre system inte bromsar innovation, och där det finns ett intresse att tillämpa smarta lösningar för hanterande av hälsovård. I dagens diskussioner fick vi veta att både Brighter och Sverige anses som varumärken som ligger i framkant när det kommer till digital sjukvårdsteknik”, säger Erik Lissner, tillförordnad VD på Brighter.
 
Mer information om användartesterna finns här:
Brighter tecknar samarbetsavtal för Actiste Mini med Padjadjaran University i Indonesien

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Investor Relations
[email protected]

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
+46 (0)8 – 684 211 10
[email protected],
www.eminova.se.

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetsledningssystem är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *