Brighter förlänger avtalet med Erik Lissner som tillförordnad VD med överenskommelse om fast anställning från 16 juni

| 17 januari, 2022 | 0 kommentarer

Brighter AB (Publ) tillkännagav idag att dess styrelse förlänger avtalet med Erik Lissner som tillförordnad VD för Brighter till den 15 juni 2022 och att en överenskommelse om fast anställning kommer att träda i kraft därefter. 

”Erik gör ett jättebra jobb och jag är mycket glad att vi har förlängt avtalet som därefter kommer att övergå i ett fast avtal till sommaren. Erik har bred erfarenhet inom MedTech-sektorn och har på kort tid lyckats driva igenom de förändringar som är nödvändiga för att ta Brighter ut på marknaden. Jag känner mig trygg i att han tillsammans med teamet på Brighter kommer fortsätta att driva företaget mot nya milstolpar, säger Christer Trägårdh, styrelseordförande i Brighter AB.

För ytterligare information kontakta:

Brighter Investor Relations
[email protected]

Certified Adviser
Brighters Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 – 684 211 10, [email protected]  www.eminova.se 

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetsledningsystem är ISO-13485-certifierat. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

För mer information, besök vår webbplats på www.brighter.se

Denna information är sådan information som Brighter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 17 januari 2022 kl 17:05 CET

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.