By Mates annonserar nytt samarbete med Stockholms Stad för sommaraktivering av ungdomar.

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

By Mates AB har tillsammans med Stockholms Stad genomfört ett sommarevent under en vecka på Medborgarhuset i Hägerstensåsen där flera hundra ungdomar engagerade sig i digitala aktiviteter undervecka 24. Eventet var startskottet inför samarbetet och nu börjar planeringen för uppskalning.

Genom att mixa lokal närvaro med digitalt engagemang går det att aktivera ungdomar och unga vuxna på ett sätt som når brett och engagerar fler. Målet är att utbilda lokala ledare som kan engagera och driva projektet framåt lokalt, men också hjälpa andra stadsdelar att engagera sig på samma sätt. Under veckan har By Mates närvarat med coacher, datorer och föreläsare. All aktivitet drivs framåt via plattformen Mates.gg.

“Ett väldigt lyckat första case och roligt att se så många engagerade ungdomar och föräldrar. Ser verkligen mycket fram emot att få utveckla detta koncept vidare.”

– Alvaro Zagal, samordnare Stockholms Stad

“Det är starkt när man ser allt jobb, alla tankar och ideer omsättas till verklighet och samtidigt skapa positiva intryck för så många unga.”

– Andreas Bengtsson, VD By Mates AB

Tjänsten “Digitalt fritids” kommer att lanseras bredare under året och framåt utvärderas varje förfrågning för sig.

Kontakt

Andreas Bengtsson
[email protected]
+4673-524 00 48

Tegnérgatan 39, 111 61 Stockholm

www.bymates.com
www.mates.gg

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.