Byggmax lanserar hundratals nya gör-det-själv-guider online

| 27 juli, 2021 | 0 kommentarer

Nu lanserar Byggmax hundratals nya guider online med tips och råd till de vanligaste byggprojekten i hemmet. Syftet är göra det ännu enklare för alla att fixa och bygga hemma och uppmuntra fler att genomföra projekt på egen hand.

–Många kanske drar sig, av olika anledningar, för att börja bygga på egen hand. Det kan till exempel vara att du kanske tycker kunskapen eller att självförtroende saknas. Med våra gör-det-själv-guider vill vi avdramatisera allt som har med hemmafix att göra säger Magnus Sjöberg, gör-det-själv-expert på Byggmax som bidragit med expertkunskaperna när guiderna tagits fram. Jag bygger mycket själv hemma och vet hur det är. Att planera och komma i gång med ett projekt hemma kan vara jobbigt och där kommer Byggmax gör-det-själv-guider hjälpa många. 

–Jag är jätteglad att alla kan ta del av detta. Med våra nya gör-det-själv-guider gör vi det möjligt att förverkliga idéer genom att göra byggprojektet enklare, billigare och bättre. Alla, oavsett budget eller tidigare erfarenheter, har rätt till kunskap och självförtroende att fullfölja sina byggdrömmar säger Mattias Ankarberg, VD på Byggmax.

För mer information, vänligen kontakta:

Sanna Westman, Marknadschef
Mobil: +46 76-119 00 91
E-mail: [email protected]

Om Byggmax Group

Byggmax erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Oavsett budget eller tidigare erfarenheter, ger vi våra kunder kunskap och självförtroendet att fullfölja sina byggdrömmar. Alla har rätt till ett fantastiskt hem! Med över 170 butiker i Sverige, Norge och Finland och en populär e-handel är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter. Koncernen omsatte 6,8 miljarder kronor år 2020 och är noterad på Nasdaq sedan 2010.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *