Camanio vinner tilldelningsbeslut för stationära trygghetslarm med Österåker kommun

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Brighter AB (Publ) meddelade idag att dess dotterbolag Camanio har vunnit tilldelningsbeslut med Österåker kommun för stationära trygghetslarm och larmmottagning till ett estimerat ordervärde om minst 7,5 M SEK.  Avtalet kommer att omfatta leverans av en digital omsorgsplattform för larmhantering och hårdvara i form av stationärt trygghetslarm, sensorer och bärbar larmknapp. 

Avtalet, som kommer att tecknas, löper under 3 år med option att förlänga årsvis i maximalt ytterligare 3 år (3+1+1+1 år). Det estimerade ordervärdet på 7,5 MSEK är baserat på en avtalsperiod om 6 år. ​​Tilldelningsbeslutet är avhängigt avtalsspärr om 10 dagar, vilket innebär att beslutet kan komma att överklagas inom tidsperioden.

Avropet har skett inom Addas (f.d. SKL Kommentus Inköpscentral) tillfälliga ramavtal för stationära trygghetslarm och larmmottagning med hela larmkedjan, där Camanio är en av fyra leverantörer. Utöver leverans av tjänst och hårdvara, innefattar avtalet med Österåker kommun tjänster för utbildning och support. 

– Det ska bli mycket spännande att inleda ett samarbete med Österåkers kommun. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att bidra till arbetet med trygg och framtidssäkrad äldreomsorg, säger Catharina Borgenstierna, vd Camanio.

-Ännu en kommun som ger oss förtroendet banar väg för vår vision om att förbättra äldreomsorgen för både seniorer och personal i allt fler kommuner runt om i landet. Vi är glada över att få möjlighet att vara med även på Österåkers digitaliseringsresa, ” säger Erik Lissner, tillförordnad vd på Brighter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Investor Relations
[email protected]

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
+46 (0)8 – 684 211 10, 
[email protected]www.eminova.se

Denna information är sådan information som Brighter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2021 kl. 18:00 CET.

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighter är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

Om Camanio 

Camanio är ett företag inom digital välfärdsteknik som utvecklar smarta lösningar för omsorg i hemmet med individen i centrum. Vår plattform och digitala omsorgstjänster sammankopplar äldre, anhöriga och vårdgivare på ett enkelt och säkert sätt. På så sätt kan både digital och fysisk omsorg erbjudas utifrån behov. Vi vill öka både omsorgskvalitet och livskvalitet, samt göra omsorg mer tillgänglig för dem som behöver den.

Läs mer om bolaget på: www.camanio.com

 

Catharina Borgenstierna, VD Camanio AB
Telefon: 0733-93 00 07
E-post: 
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *