Connect with us

Marknadsnyheter

Casall skyddas av ABAS Protects smarta grindar och områdesskydd vid sin anläggning i Norrköping

Published

on

Hos Casall i Norrköping, världsledande inom träningskläder och träningsredskap, har det installerats vikgrindar, persongrindar och ett halvkilometer långt panelstängsel från ABAS Protect i Ambjörnarp. Det är en säker och smart områdeslösning, som också har ett tilltalande uttryck vilket speglar Casalls designarbete, noga utvald av Norrköpings Stängsel.

Det var Norrköpings Stängsel (NKPS) som valde och installerade ABAS Protects grindar och områdesskydd på uppdrag av fastighetsägaren Mattsons Fastigheter som i sin tur har Casall som hyresgäst.

Det är väldigt vanligt att vi får föreslå lösningar för både uthyrare och brukare. I våra förslag försöker vi tänka på vem som dagligen passerar grindarna och att områdesskyddet passar verksamheten”, förklarar Mattias Nilsson, teknisk chef på NKPS.
 
På Casalls hemsida kan vi läsa: ”Casall Sport AB har sedan 1984 varit ledande inom träningsmode och hemmatränings¬redskap med kvalitet, design och innovation i fokus. Casall säljs idag på cirka 30 marknader världen över, hos sportfackhandeln och på casall.com men även på exklusiva varuhus som Selfridges, El Corte Ingles och Le Bon Marché bland andra.”

Installationen blev riktigt snygg. Norrköpings Stängsel visste vad de gjorde när de valde lösningen till Casall. Det är roligt att de har våra lösningar eftersom de arbetar med design”, säger Magnus Folkesson, marknads- och försäljningsansvarig på ABAS Protect.

Den smarta, säkra och snygga inramningslösningen i Norrköping omfattar 450 meter panelstängsel, Områdesskyddet bevakas av två stycken femmeters vikggrindar ProGate 5000V. 

Läs mer om ABAS Protect på www.abas.se 

Frågor besvaras av:
Magnus Folkesson, marknads- och försäljningsansvarig ABAS Protect, 0705-10 67 97 eller magnus@abas.se 

 

ABAS Protect AB
Gislavedsvägen 3
514 93 Ambjörnarp
0325-61 80 30
info@abas.se
www.abas.se

 

ABAS Protect erbjuder smarta områdesskydd för alla typer av offentliga förvaltningar och industrier. Företagets produkter och tjänster skapar trygghet och förhöjer intrycket av det inramade området. Företaget AB Ambjörnarps Stängselfabrik grundades 1925. Under snart 100 år har ABAS levererat högkvalitativa stängsel och grindar, alltid med kunden i fokus. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar områdesskydd i olika skyddsklasser med höga krav på kvalitet och driftsäkerhet till industrier, ambassader, byggarbetsplatser och säkerhetsobjekt såsom kärnkraftverk och fängelser. ABAS Protect erbjuder trygg inramning med omtanke och har fortfarande sin verksamhet i Ambjörnarp. Företaget är noterat på Spotlight Stock Market sedan 1 november 2022.

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Ilkka Sammelvuo utses till VD för Ropo Capital Group

Published

on

By

Styrelsen för Ropo Capital Group har idag utsett Ilkka Sammelvuo som företagets nya VD.

Styrelseordförande Artti Aurasmaa kommenterar: ”Det här beslutet markerar ett naturligt nästa steg på Ropo Capital Groups tillväxtresa. Rickard Westlund utsågs till VD för att etablera Ropo Capital som den nordiska ledaren inom faktureringslivscykeltjänster. Under hans ledning har företaget vuxit och etablerat sig i Sverige och Norge. Idag är Ropo marknadsledande i Finland med en plattform för att uppnå samma position i Norden.

Nästa steg för Ropo är att ytterligare konsolidera och stärka vårt erbjudande på våra nordiska marknader och hävda vår position som den ledande aktören med en förstklassig plattform för automatisering och optimering av faktureringslivscykeln. Vår plattform möjliggör optimerad likviditetshantering, kostnadseffektivitet och bättre kundnöjdhet. Ilkka har rätt kompetens och ledarförmåga för detta nästa steg på Ropos resa. Jag är glad att välkomna Ilkka som ny VD och vill tacka Rickard för hans stora bidrag under de senaste tre åren.”

Ropo Capital Group har en omsättning på mer än 100 miljoner euro och Ropos plattform används av mer än 10 000 företag. Ropo Capital hanterar årligen mer än 170 miljoner fakturor och andra dokument.

Rickard Westlund utsågs till VD för Ropo Capital Group i augusti 2020 och har sedan dess lett förvärvet och integrationen av företag i Sverige och Norge, och därmed etablerat Ropo Capital Groups närvaro i Norden. För att möjliggöra en smidig överlämning kommer Westlund att stanna kvar i företaget fram till slutet av 2023.

Ilkka Sammelvuo började sin karriär på Ropo Capital Group år 2011 och innehar för närvarande positionen som Chief Operating Officer och vice VD. Han tillträder rollen som VD för Ropo Capital Group från och med idag.

Ilkka Sammelvuo kommenterar: ”Jag känner mig hedrad och mycket entusiastisk, och ser fram emot att ta Ropo Capital Group till nästa nivå. Vår plattform erbjuder oslagbart värde för våra kunder när det gäller smidiga integrationer, användarvänlighet och affärsvärde. Vi har en spännande resa framför oss för att ytterligare stärka vårt erbjudande och vår positionering i och utanför Norden.”

Ilkka Sammelvuo har en M.Sc. i datavetenskap från Östra Finlands universitet. Han anslöt sig till Ropo Capital Group år 2011 och har innehaft flera befattningar, inklusive CTO, Managing Director för Finland och Chief Operating Officer.
 

Intervjuförfrågningar och ytterligare information för media:

Jenni Jantunen, Chief Brand & Communications Officer, Ropo Capital,

+358 44 756 9603jenni.jantunen@ropocapital.fi

Continue Reading

Marknadsnyheter

Välkommen på Sveriges Radio-frukost på Bokmässan: Om mediernas ansvar för den gemensamma kunskapen

Published

on

By

Välkommen till ett frukostseminarium den 29 september om mediernas ansvar för vår gemensamma kunskap. Vilket ansvar tar medierna för folkbildningen idag och är folkbildning fortfarande relevant som begrepp? Finns det kunskap som är viktigare än annan? Och hur görs i så fall urvalet på redaktionerna? Detta och mycket annat diskuteras av idéhistoriker Sverker Sörlin och en mediepanel. Välkomna att delta på plats eller följ direkt i appen Sveriges Radio Play. Sveriges Radio deltar även med flera punkter i Bokmässans övriga program.

Folkbildning har blivit ordet på mångas läppar de senaste åren och dessutom en politiskt het fråga. Medierna har historiskt spelat en stor roll när det kommer till att förmedla kunskap och information till breda grupper och en välinformerad befolkning är en förutsättning för att för att kunna stå emot påverkanskampajer, desinformation och rena lögner.

Vilket ansvar har de svenska medierna för bildning och folkbildning, och hur tar journalistiken sig an uppdraget idag? Vad är folkbildning i ett digitaliserat samhälle där alla har ständig tillgång till information hela tiden? Är folkbildning fortfarande relevant som begrepp?

Finns det kunskap som är viktigare än annan? Och hur görs i så fall urvalet på redaktionerna? Finns det en svensk folkbildningskanon? 

Seminariet inleds med ett samtal mellan moderator Erik Blix och Sverker Sörlin, idéhistoriker, professor i miljöhistoria och författaren bakom ”Till bildningens försvar” (2019). 

Medverkar i panelen gör också: 
Johan Hilton, kulturchef Göteborgs-Posten 
Anela Murguz, utbildad gymnasielärare och ledarskribent Borås Tidning 
Sofia Wadensjö Karén, programdirektör Sveriges Radio 
 
Moderator: Erik Blix

Datum: 29 september 2023
Följ seminariet på plats med frukostmacka på Bokmässan
Seminariet ingår i entrén till bokmässan och äger rum på scenen Crimetime Kåken med start klockan 09.15. Frukostsmörgås och kaffe serveras till de 40 första gästerna i publiken. Observera att inga platser går att boka. Observera att inga platser går att boka. Mer information på bokmässans hemsida

Lyssna digitalt
Seminariet går att följa live i Sveriges Radios app, och kommer också att läggas upp som podd för lyssning i efterhand. Du hittar livesändningen genom att klicka på ”direkt” i bottenmenyn i appen, och sedan välja ”extrasändningar” i toppenmenyn.

Anmäl er här för att få en påminnelse innan seminariet

Flera Sveriges Radios poddar deltar också i Bokmässans övriga program som i år har tema Ljud. Druid & Zimmerman show, Dagens Eko, P3 Dystopia och Gräns.

Dessutom erbjuds smyglyssning på en ny podd, läs mer här

Lyssna på tidigare #srfrukostar och seminarier här

Presskontakt: Claes Bertilson, presschef, 070-327 7807 eller claes.bertilson@sverigesradio.se

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Käpphästhoppning i Westfield Mall of Scandinavia, i samarbete med Sweden International Horse Show

Published

on

By

Intresset för käpphästhoppning är rekordstort och för tredje året i rad kommer kvaltävlingarna till årets käpphästhoppning, i samarbete med Sweden International Horse Show, att hållas inne i Westfield Mall of Scandinavia den 18–19 november.

Under två dagar, 18–19 november, kommer barn och ungdomar kunna vara med på kvaltävlingar i käpphästhoppning i Westfield Mall of Scandinavia. Tävlingen är kostnadsfri och öppen för alla mellan 8–14 år. Käpphästar finns att låna för de som inte har en egen och alla tävlande får prisrosett och goodie bag.

”Vi är väldigt glada att återigen få vara värd för kvaltävlingarna i SIHS Käpphäst. Intresset för käpphästhoppningen växer för varje år och vi tycker det är jätteroligt att få bidra till en sport som är så öppen för alla att vara en del av” säger Sofia Rundström, Centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia

Kvaltävlingarna genomförs på två höjder: 50 cm och 70 cm. De 20 bäst placerade i varje höjd går till finalen som genomförs i Mässarenan på Sweden International Horse Show. Finalen avgörs i två omgångar, lördag 2 december och söndag 3 december.

”Våra käpphästtävlingar är väldigt uppskattade av både tävlande och publik. Vi är så imponerade av alla duktiga barn som tränat hårt och förberett sina käpphästar på bästa sätt inför tävlingarna” säger Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show

Anmälan öppnar 18 oktober kl 18:00. Antalet kvalplatser är begränsat och först till kvarn gäller. För mer info och anmälan, besök https://www.horseshow.se/kapphastar/
 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Isabelle Holgård

Communications Manager, Nordic
+46 76 525 58 54
isabelle.holgard@urw.com

Om Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield är ägare, utvecklare och operatör av hållbara, högkvalitativa fastigheter i de mest dynamiska städerna i Europa och USA.

Koncernen driver 74 köpcentrum i 12 länder, varav 39 bär det ikoniska Westfield-varumärket. Dessa köpcentrum lockar över 900 miljoner besök årligen och utgör en unik plattform för handlare och varumärken att komma i kontakt med konsumenter. URW har också en kontorsportfölj av hög kvalitet, 10 kongress- och utställningslokaler i Paris och en utvecklings pipeline på 3 miljarder euro med huvudsakligen blandade tillgångar. För närvarande består portföljen på 51 miljarder euro till 87% av detaljhandel, 6% av kontor, 5% av kongress- och utställningslokaler och 2% av tjänster (per den 30 juni 2023).

URW är en engagerad partner i större städers stadsförnyelseprojekt, genom bland annat utveckling och anpassning av byggnader till branschledande hållbarhetsstandarder. Dessa åtaganden förstärks av koncernens agenda BetterPlaces 2030, som strävar efter att skapa en positiv miljömässig, social och ekonomisk inverkan på de städer och samhällen där URW är verksam. URWs’ stapelaktier är noterade på Euronext Paris (Ticker: URW), med en sekundär notering i Australien genom Chess Depositary Interests. Koncernen har en BBB+ rating från Standard & Poor’s och en Baa2 rating från Moody’s.

För mer information, besök www.urw.com

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.