Charlotte Persson är ny miljö- och bygglovsdirektör i Nacka

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Idag blev det klart att Charlotte Persson är Nackas nya miljö- och bygglovsdirektör. Hon har idag uppdraget som chef för Nacka kommuns strategiska stadsutveckling och kommer att tillträda sitt nya uppdrag under hösten.

– Charlotte Persson har gjort ett väldigt bra jobb i sitt uppdrag som chef för vår strategiska stadsutveckling, och jag ser verkligen fram emot vad hon kan åstadkomma i sitt nya uppdrag som miljö- och bygglovsdirektör. Hon känner Nacka väl och har de bästa förutsättningarna att fortsätta det goda arbetet med att utveckla Nackas miljö- och bygglovsfrågor, säger stadsdirektör Victor Kilén.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba i en verksamhet som har så mycket kontakt med Nackaborna. Det är med stor ödmjukhet jag går in i den prisade miljö- och bygglovsprocessen med sina drivna och erfarna chefer och likaså engagerade politiker. Jag ser mycket fram emot att ta ytterligare kliv och förenkla för Nackabor och företag att få stöd och råd i hur de kan förverkliga sina drömmar, säger Charlotte Persson.

Charlotte Persson har lång erfarenhet av samhällsbyggnadsfrågor i ett flertal kommuner. Under fyra år var hon chef för den strategiska sektionen samhällsbyggnadsavdelningen i Huddinge kommun. Hon har också erfarenhet från uppdrag som processledare för den regionala stadskärnan i Haninge kommun, som konsult för WSP och som verksamhets- och enhetschef i Botkyrka kommun. Hon har en filosofie kandidatexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet.

Mer information

Victor Kilén, stadsdirektör Nacka kommun, 08 – 718 96 61, [email protected]

Helene Andersson[email protected]

Nacka kommun, 131 81 Nacka. Telefon 08-718 80 00
———————————————————————————————-
Besök gärna Nacka kommuns pressrum på: nacka.se/press
I pressrummet kan du läsa pressmeddelanden, hämta pressbilder, hitta allmän information om Nacka kommun samt kontaktuppgifter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.