Clas Ohlson öppnar ny butik Oslo

| 12 november, 2021 | 0 kommentarer

Klockan 10 idag öppnade Clas Ohlsons nya butik i Holmlia, Oslo. I Holmlia finns en kombination av shopping och annan service såsom hälso- och sjukvård, kommunala tjänster och bibliotek. Genom etableringen stärker Clas Ohlson sin position ytterligare i Osloområdet.

Clas Ohlson öppnade sin första butik i Oslo för 30 år sedan på Torggata i stadens centrum och har sedan dess etablerats på flertalet lägen runtom i huvudstadsområdet.

– Vi ser att kunderna i ytterområden som Holmlia tycker om att ha shopping och andra tjänster samlat på ett och samma ställe nära hemmet. Med den här butiken blir vi mer tillgängliga för våra kunder i södra delarna av Oslo, säger Trond Martin Nettelhorst Tveit, Head of Store Footprint.

Förutom möjligheten att handla smarta produkter som förenklar livet i varje hem och få hjälp från våra kunniga medarbetare kommer våra kunder även att kunna hämta sina onlinebeställningar efter 30 minuter i den nya butiken i Holmlia.

För mer information, vänligen kontakta:
Niklas Carlsson, kommunikationschef, 0247-444 29, [email protected]

 

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är vi ett detaljhandelsbolag med kunder på fyra marknader, cirka 4 500 medarbetare och en omsättning om cirka 8,3 miljarder kronor. Vår aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Mycket har hänt sedan starten, men en sak har varit densamma genom alla år: att vi varje dag vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Läs mer om oss och hur vi brinner för att förenkla livet i varje hem på about.clasohlson.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *