Clavister expanderar sin identitetslösning hos betydande Nordisk myndighet

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

8 juni 2021 – Örnsköldsvik – Clavister, en av Europas ledande leverantörer av högpresterande cybersäkerhetslösningar meddelar idag att en betydande nordisk myndighet skalar upp sin installation av Clavisters identitetslösning, motsvarande ett värde för Clavister om ca 2 MSEK. 

“Vi är glada att se att vår installerade bas fortsätter växa inom den offentliga sektorn i Norden”, säger John Vestberg, VD för Clavister. ”Att Clavisters lösningar används av myndighetskunder i norden, en region som är ledande i att använda digitala identiteter för tjänster till medborgarna, är ett gott betyg för hur våra lösningar tas emot på marknaden”, sammanfattar Vestberg.

För mer information om Clavisters identitets-lösning, besökhttps://www.clavister.com/products/identity-and-access-management/

För mer information eller mediakontakt:
Clavister Media Relations
[email protected]

Om Clavister
Clavister är sedan mer än 20 år en ledande europeisk cybersecurityleverantör med säte i Sverige. Bolaget har kunder i mer än 150 länder inom områdena communication service providers (CSP), managed security service providers (MSSP), samt inom publik och privat sektor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *