Comintelli AB: Comintelli Inc. förstärker sin försäljningsorganisation i USA

| 29 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Comintelli Inc., USA, har anställt Jeff Mansfield inom nyförsäljning, merförsäljning befintliga kunder och med ansvar för stora kundkonton.

Comintelli är med sin programvara Intelligence2day® en marknadsledande leverantör av molnbaserad mjukvara för omvärldsbevakning- och analys och där Nordamerika är en prioriterad marknad för bolaget.

Jeff Mansfield har en lång och gedigen bakgrund med ledande försäljningsroller inom omvärldsbevakning- och analys (Market & Competitive Intelligence). Närmast kommer Jeff från rollen som vice VD (Senior Vice President) på Proactive Worldwide, ett ledande konsultföretag inom omvärldsanalys i USA. Jeff startar på Comintelli Inc. den 1 november 2020.

”USA är en snabbt växande marknad för kvalificerade lösningar inom omvärldsbevakning- och analys. Rekryteringen av Jeff Mansfield är ett naturligt steg för oss att öka vår direkta närvaro och försäljning på den nordamerikanska marknaden för att svara på efterfrågan. Jeff har en lång erfarenhet av framgångsrik försäljning inom omvärldsbevakning- och analys och har ett stort upparbetat nätverk i USA”, säger Christian Bjersér, VD för Comintelli Inc.

För ytterligare information

Jesper Martell Peter Mörsell
VD, Comintelli AB CFO, Comintelli AB
Telefon: 070 622 98 31 Telefon: 070 543 73 95
E-post: [email protected] E-post: [email protected]

Comintelli AB08-663 76 [email protected]

OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *