Coor slutför förvärv av Veolia Technical Management

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

Den 19 juli 2021 meddelade Coor att bolaget tecknat avtal om förvärv av tillgångarna i affärsområdet Veolia Technical Management, en del av Veolia Sverige AB. Affären har granskats och godkänts av konkurrensmyndigheten. Transaktionen genomfördes per den 30 september 2021.

– Förvärvet passar väl in i Coors nordiska tillväxtstrategi och stärker ytterligare Coors erbjudande och kompetens inom teknisk fastighetsunderhåll, kommenterar AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef Coor.

För mer information, kontakta:

Klas Elmberg

CFO och IR-direktör, Coor

+46 10 559 6580

[email protected]

Magdalena Öhrn

Kommunikationsdirektör, Coor

+46 10 559 5519

[email protected]

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), PostNord, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.com/sv

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *