Croisette förmedlar 700 kvm kontor till Fedelta i Borås

| 15 september, 2021 | 0 kommentarer

Croisette har varit rådgivare i uthyrningen på Mariedalsgatan 7 i Borås.

Lokalen är en kontorslokal på totalt 700 kvm och tillträdande hyresgäst är finansiella institutet Fedelta, som jobbar med fakturaköp, företagslån och fastighetslån. Lokalen har tidigare varit kontor och lager, men nu anpassas alltihop till kontor efter Fedeltas önskemål.

”Vi ser verkligen fram emot att fortsätta Fedeltas tillväxtsresa i dessa fantastiska lokaler som speglar vårt företags-DNA med kreativitet, tillgänglighet och inspiration. Som en väldigt trevlig bonus får vi Gimmersta som hyresvärdar. Ett stort tack till Croisette och Jennifer för professionell rådgivning och förmedling”, säger Micael Wiklander, Founder & CEO, Fedelta

Fastighetsägaren är Gimmersta Group.

 

Gustav Olsson, COO & Micael Wiklander, Founder & CEO på bild. 

Jennifer Eriksson, Head Of Leasing

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 790 66 44 79

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner erbjuder kvalificerad analys och värdering, lokalförmedling, kompetensförsörjning, transaktionsrådgivning, försäkringsförmedling samt förvaltning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island och Danmark med huvudkontor i Malmö.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *