Croisette säljrådgivare när Sparbanken Rekarne avyttrar sitt huvudkontor i Eskilstuna

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Som ett led i målsättningen att fokusera på sin kärnverksamhet säljer Sparbanken Rekarne sina fastigheter i centrala Eskilstuna.

Kunderna kommer inte att märka någon skillnad då banken kommer att finnas kvar i samma lokaler men nu som hyresgäster. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 92,5 Mkr.

Croisette Real Estate Partner var säljrådgivare till Sparbanken Rekarne. Köpare till fastigheterna, Vipan 18 & 19, är Husherren Fastigheter AB, ett familjeföretag som startades 1991 av Leif Carlsson. Idag är det andra generationen Carlsson som driver företaget vidare med Magnus Carlsson som VD.

Vi är övertygade om att vi i Husherren Fastigheter AB hittat en ansvarsfull och långsiktig ägare som kommer förvalta vårt huvudkontor väl. Det känns extra roligt att de väljer att köpa våra fastigheter som ett första insteg på fastighetsmarknaden i centrala Eskilstuna. Det visar att de, precis som vi tror på Eskilstuna som marknad och vi önskar dem lycka till med fortsatta investeringar.

– Sparbanken Rekarnes vd, Annika Helg

Vi tackar Sparbanken Rekarne för förtroendet att få förmedla deras fina och välskötta huvudkontor. Vi är nöjda med försäljningsprocessen där det varit ett stort intresse från både lokala, regionala och nationella investerare vilket är ett bevis på att Eskilstuna är en stark geografisk marknad.

– David Almqvist, Co-head of Transactions, Croisette Real Estate Partner

David Almqvist, Co-head of Transactions

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 728 85 30 80

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.