Croisette säljrådgivare när Stjernplan avyttrar två bostadsfastigheter i Arlöv

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Det malmöbaserade och expansiva fastighetsbolaget Stjernplan har avyttrat två intilliggande bostadsfastigheter i Arlöv, strax norr om Malmö.

Fastigheterna inrymmer 63 lägenheter varav 11 lägenheter precis färdigställts efter att en tidigare lokal konverterats till bostäder. Efter ombyggnationen uppgår nu den uthyrningsbara arean till cirka 3 700 m². Tillträde skedde den 1 september, i samband med att ombyggnationen av den tidigare lokalen färdigställts. Croisette Real Estate Partner har varit säljarens rådgivare.

”– Vi är glada över att ha fått förtroendet att företräda säljaren med försäljningen av deras två mycket välskötta fastigheter i Arlöv. Bostadsmarknaden i Malmöområdet står sig stark trots rådande omvärldsläge och intresset har varit stort under processens gång. Både säljaren och vi är övertygade om att köparen kommer att fortsätta att förvalta fastigheterna väl”, säger Andreas Larsson, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner.

För mer information kontakta:

Andreas Larsson, Senior Associate

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 735 36 88 39

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning, försäkringsförmedling samt fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och i Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.