Dans & Lek med Babblarna på bio

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

23 september visas Babblarna för första gången på bio. Filmen Dans & Lek med Babblarna visas nu runt om i Sverige på mer än 100 biografer och är ett samarbete mellan Hatten Förlag och Folkets Hus och Parker.


 

Filmen är en interaktiv upplevelse för de allra yngsta med kortfilmer som varvas med musik och sång för att locka barnen till att dansa med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo och deras kompis roboten Klonk. Gamla favoriter varvas med sprillans nytt innehåll och filmen är anpassad för små barn men underhållande för hela familjen.

Vi på Hatten Förlag är väldigt stolta över samarbetet med Folkets Hus och Parker. Vi är glada att tillsammans kunna bidra till att sprida glädje runt om i hela landet och att samtidigt bidra till att även de allra yngsta ska få en rolig första bioupplevelse, på sina villkor. Vi hoppas att detta är en film som gör att alla barn vill gå på bio! Men inte för att sitta stilla – vi hoppas att vi får se en publik som både dansar, ropar och babblar!, säger Lennart Blixt, Head of Publishing & Licensing på Hatten Förlag.

För mer information om var det går att se Dans & Lek med Babblarna samt hur man köper biljett, besök: www.folketshusochparker.se/evenemang/film/babblarna/
 

Kontakt      
Lennart Blixt, Head of Publishing & Licensing                 
Svärdvägen 27
182 33 Danderyd, Sverige                                           

[email protected]
070-639 27 35

Om Hatten Förlag

Hatten Förlag arbetar för att göra språkutvecklingen för små barn rolig och inkluderande. Förlaget ger främst ut språkutvecklande barnböcker, spel, leksaker och material med tecken, men även facklitteratur på temat tecken- och språkträning. Hatten Förlag står bakom konceptet Babblarna, Sveriges mest populära figurer för små barn 1–5 år. Babblarna används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor. Bland övriga titlar hos Hatten Förlag finns bland andra Ajja & Bajja och Snicksnacksnoken. Förlaget grundades 2002 av grafiska formgivaren Anneli Tisell och har idag tio anställda med säte i Danderyd, Stockholm. För mer information om Hatten Förlag, Babblarna och Språkbyggarna, se länkarna: https://www.hattenforlag.se/https://babblarna.se/ och https://sprakbyggarna.se/. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.