De kan bli månadens spelare i Superettan

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Alexander Ahl-Holmström, Dijan Vukojevic och Pontus Englund har en sak gemensamt – de är alla nominerade till månadens spelare i Superettan under maj. Nu är det dags för supportrarna att säga sitt. Dessutom ska månadens tränare röstas fram.

Utmärkelserna Månadens Spelare och Månadens tränare i Superettan utses av Svensk Elitfotboll i samarbete med Unibet. Priset går till den spelare eller tränare som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden. Vinnaren av Månadens spelare och Månadens tränare får 10 000 kronor vardera från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till ett samhällsengagemang i klubben.

Juryn har nu sagt sitt och det går att rösta på sin favorit på superettan.se.

– Superettan kryllar av fantastiska prestationer, både av spelare och tränare. Samtliga kandidater är värdiga vinnare, nu ska det bli spännande att se vilka som vinner supportrarnas gunst, säger Anders Falk, sponsorchef på Unibet.

Nominerade till månadens spelare i maj

Alexander Ahl-Holmström, AFC Eskilstuna
Stod för fyra mål i maj och bland annat ett hattrick i första halvlek av 3-2–segern mot Trelleborgs FF.

Dijan Vukojevic, Norrby IF
Norrby tog poäng i fyra av fem matcher under maj och Dijan Vukojevic stod för två av lagets mål. Vukojevic har varit navet i Norrbys spel och viktig i både offensiv och defensiv riktning.

Pontus Engblom, GIF Sundsvall
Fjolårets skyttekung stod för tre mål i maj och är en viktig del av GIF Sundsvalls jakt på topplaceringarna i Superettan. Tre segrar och en oavgjord i maj där Engblom varit en av lagets bästa spelare.

Nominerade till månadens tränare i maj

Mak Lind, Norrby IF
Norrby IF har överraskat alla och ligger just nu två i tabellen. Trots att månaden avslutades med hemmaförlust mot GAIS kan Mak Lind sammanfatta en fantastisk maj för sitt lag. Ett kryss mot Landskrona BoIS följdes upp av fyra raka segrar.

Robin Asterhed och Jonas Thern, IFK Värnamo
Nykomlingen IFK Värnamo är fortfarande etta i Superettan med sina 16 poäng på sju spelade matcher. I maj vann man fyra matcher och kryssade en utan att släppa in mål på hela månaden.

Henrik Åhnstrand, GIF Sundsvall
Giffarna vann tre och spelade en oavgjord match i maj. Det innebär att man tog ett rejält kliv uppåt i tabellen och just nu är trea.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Falk, sponsorchef på Unibet
070-875 39 42, [email protected]

Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *