Den ledande amerikanska försäkringsmäklaren SelectQuote väljer Artificial Solutions för CAI-applikationer

| 2 december, 2021 | 0 kommentarer

Artificial Solutions tecknar ytterligare en ny SaaS-kund för LUIS^Teneo

Artificial Solutions® (SSME: ASAI), den ledande specialisten inom Conversational AI (CAI), tillkännagav idag att SelectQuote (NYSE: SLQT), en onlineförsäkringsmäklare för liv, bil & hem samt sjukförsäkringar i USA, väljer Artificial Solutions för att snabbt bygga avancerade applikationer för Conversational AI.

SelectQuote kommer att utveckla röstrobotar baserade på Vonages API-plattform och Artificial Solutions erbjudande, LUIS^Teneo, en molnarkitektur och SaaS-baserad plattform i Microsoft Azure. Målet är att leverera exceptionell kundservice och samtidigt öka bolagets operativa effektivitet genom att sätta SelectQuote Enroller Voicebot i produktion. SelectQuote Enroller Voicebot fungerar som ett komplement till nuvarande registreringsprocess genom att kunderna kan hantera delar av inskrivningsprocessen via telefon.

”Vi valde Artificial Solutions för deras omfattande katalog av förbyggda integrationer, vilket minskar både risker och kostnader”, säger Jaki Breland, IT-projektledare på SelectQuote Insurance Services.

”Genom att arbeta med LUIS^Teneo kan vi påskynda utveckling och driftsättning samtidigt som det blir enklare att lägga till funktionalitet och kanaler. Detta gör oss smidigare och snabbare när det gäller att skapa exceptionell kundupplevelse”.

SelectQuote utnyttjar Artificial Solutions förmåga att koppla ihop frontend- och backend-system, såsom infrastrukturer som Five9 Contact Center, CRM-system och försäkringsdata, för att optimera verksamheten och utveckla bättre, snabbare och smartare CAI-appar med support närhelst de behöver det. Med Artificial Solutions får SelectQuote också tillgång till omfattande dataanalys.

”Vi är mycket glada över att SelectQuote har valt vår plattform Teneo för att utveckla CAI-appar”, säger Per Ottosson, VD på Artificial Solutions.

”LUIS^Teneo ökar produktiviteten och accelererar utvecklingen, vilket gör att man kan distribuera bots baserade på Microsoft LUIS Cognitive Services dubbelt så snabbt som annars”.

Marie Angselius-Schönbeck, Chief Impact Officer 

[email protected]

Om Artificial Solutions International AB(publ)

Artificial Solutions® (SSME:ASAI) är det ledande bolaget inom konversationsbaserad AI. Vi möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Vår produkt Teneo®, gör det möjligt för organisationer att, tillsammans med utvecklare, skapa sofistikerade och mycket intelligenta konversationsbaserade AI-lösningar på 86 språk och dialekter för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av enorma mängder konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kundernas beteende.

Artificial Solutions AI-teknologi gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av konversationsbaserade AI-lösningar, såsom virtuella assistenter, konversationsbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Teknologin används dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen. 

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *