Den slutgiltiga hackerattacken – Vet du vilka cyberhot som finns i framtiden, träffa Len Noe

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Hur ser nästa cyberfiende ut? Säkerhetsproffs arbetar outtröttligt med att upptäcka och försvara sig mot nya attacker, men spelets regler är på väg att förändras. In kommer ett helt nytt hot. Människor med inopererad teknologi som har förmågan att direkt interagera med din teknik. Det här är inte science fiction, det här är ett i högsta grad reellt hot som många bland oss inte ens vet existerar. Genom att använda inopererad teknologi kan biohackers attackera löst anslutna enheter och till och med plantera ransomware med liten eller ingen fysisk påverkan. Människorna är verktyget och målet för attacken. I en värld där implantat, bedrägeri, AI och identitet kolliderar, hur kan vi utveckla säkerheten när gränserna mellan mänsklighet och teknik inte längre existerar. Är ditt säkerhetsteam redo?

Len Noe är en White Hat Hacker som arbetar hos cybersäkerhetsföretaget CyberArk med att hjälpa verksamheter minska sin cyberrisk genom att få kontroll på identitetshantering och säkerhetsregler för access till verksamhetens information. Len är en internationell säkerhetsföreläsare som har gjort framträdanden i över 20 länder och vid flera stora säkerhetskonferenser världen över. Före 2001 var Len själv en Black/Grey Hat Hacker och lärde sig de flesta av sina färdigheter genom praktisk tillämpning. Len har tillbringat 20 år inom områdena webbutveckling, systemteknik/administration, arkitektur, kodning och de senaste 6 åren med fokus på informationssäkerhet ur en angripares perspektiv. Han är en av de främsta inom BioHacking och använder mikrochipimplantat i sin kropp för att visa hur man kan påverka systemen.

Len Noe kommer till Stockholm för att tala på Nordic IT Security den 12–15 maj och du har då möjlighet att få träffa honom och tala om biohackers och de nya hoten mot vårt IT-stöd.

Plats: Konferensrum T2, Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Tid: Den 12 maj mellan 14.00 och 16.00

Vi bjuder på en enkel lunch.

Är du intresserad av att träffa Len Noe var vänlig kontakta mig, Johan Nybom så sätter jag upp en tid för en träff.

Johan Nybom
Inmema kommunikation
Tel. +46 73 660 81 75
Email:
[email protected]

Om CyberArk

CyberArk (NASDAQ: CYBR) är världsledande inom säker identifiering. CyberArk fokuserar på privilegierad åtkomsthantering och tillhandahåller det mest omfattande säkerhetserbjudandet för all typ av identifiering för affärsapplikationer, mobila medarbetare, hybridmolnarbets-belastningar och under hela systemutvecklingens livscykel. Världens ledande organisationer litar på att CyberArk hjälper dem att säkra deras mest kritiska tillgångar. För att lära dig mer om CyberArk, besök https://www.cyberark.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.