Dicot presenterar på Småbolagsdagarna måndag 13 juni

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande: Uppsala, 9 juni 2022. Möt Dicots vd Elin Trampe på Småbolagsdagarna måndag 13 juni när hon presenterar bolagets utveckling av ett nytt potensläkemedel och de senaste framstegen. Hon kommer bland annat berätta om ett nystartat projekt med Uppsala universitet samt lyfta frågan om tystnadskulturen bland män med erektionsproblem.

Plats: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8 i Stockholm
Tid: måndag 13 juni, klockan 10:30-11:00
Anmälan: https://www.lyyti.fi/reg/Smabolagsdagarna_2022_1220
Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live

Det är möjligt att ställa egna frågor till Elin Trampe som besvaras under intervjun efter presentationen. Skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected] så vidarebefordras de till moderatorn. Frågorna kan skickas in från och med nu och tills Elin Trampe avslutar sin presentation.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Elin Trampe, CEO                                                   
Tel: +46 739 80 14 08                                             
Email: [email protected]                                   

Om Dicot AB

Dicot utvecklar läkemedelskandidaten LIB-01 vilket förväntas bli ett potensläkemedel för att bättre behandla erektionssvikt och tidig utlösning. Ambitionen är att skapa ett läkemedel med betydligt längre effekt och långt färre biverkningar, jämfört med de läkemedel som nu finns på marknaden. Utvecklingen sker i egen regi fram till fas 2-studier. Därefter är det Dicots intention att ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med större, etablerade läkemedelsföretag för att kunna introducera LIB-01 på världsmarknaden.

Dicot är listat på Spotlight Stock Market och har cirka 3 300 aktieägare. För mer information se www.dicot.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.