Digital Mänsklig Tvilling @ Euro Mine Expo 2022

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Zentnl® plattformen är den första digitala tvillingen i drift som främjar hälsa och säkerhet för människan i sin arbetsmiljö. 

Göteborg 8 juni 2022:

En digital tvilling av människan i dess arbetsmiljö skapar helt nya verktyg för att ta arbetet med arbetsmiljö, hälsa och säkerhet till nya nivåer. Styrkan med att digitalt kunna replikera situationer och registrera mönster skapar möjligheten att gå från en reaktiv till en proaktiv arbetsmetodik. Wavr Tech utvecklar och äger tekniken för de fysiska kroppsnära sensornätverken, molnbaserade AI verktygen och applikationer för att i realtid kunna följa med tvillingen.  

 

Vår teknik bidrar till kostnads- och operativ effektivitet, enklare efterlevnad av arbetsmiljölagar och regler, lägre personalomsättning samt positiv offentlig bild. 

 

Zentnl plattformen är ett kraftfullt verktyg för alla typer av verksamheter med en riskfyllt miljö, gruv-, energi-, process-industri samt alla former av ensamarbete. 

 

Wavr Tech medverkar på Euro Mine Expo i Skellefteå, 14–16 Juni 2022. Besök oss gärna för demonstration.   

Patrik Zayas
Wavr Tech AB (publ)
Phone: +46 738190628
E-mail: [email protected]

Kort om Wavr Tech
Wavr Tech är ett modernt teknikföretag och verkar i framkanten av integrationen av AI-lösningar och sensorsutrustning. Bolaget digitaliserar metoder för ökad säkerhet i syfte att förbättra arbetsförhållanden och utför extensiva analyser i realtid i syfte att stärka hälsa och säkerhet bland medarbetare på arbetsplatser.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.wavr.com & www.zentnl.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.