DRILLCON FLYTTAR HUVUDKONTOR OCH DET SVENSKA DOTTERBOLAGET TILL ÖREBRO

| 7 september, 2021 | 0 kommentarer

Drillcon har en betydande organisk tillväxt och har därför investerat i nya borriggar med den senaste teknologin. I takt med att verksamheten växer och flottan av nya borriggar ökar så har den nuvarande fastigheten med tillhörande verkstad blivit för liten. Drillcon ska kunna fortsätta tillväxtresan på befintliga och nya marknader och därför har beslutet tagits att flytta verksamheten till nya och större lokaler i Pilängens industriområde, Örebro. I anslutning till flytten av verksamheten kommer bolagets säte vid nästkommande stämma att föreslås bli Örebro.

  • ”Efter nästan 60 år i samma lokaler är det dags för en ny milstolpe som innebär att Drillcon flyttar den svenska verksamheten och huvudkontor till en ny ort, Örebro. Med denna åtgärd får vi tillgång till nya ändamålsenliga lokaler och ett större upptagningsområde vid rekrytering av personal. Jag är glad att få vara med på Drillcons fortsatta resa på tillväxt där vi fortsätter att identifiera nya möjligheter till organisk tillväxt och nya geografiska marknader. Vidare att vi fortsätter att investera i ny teknik och automatiserade borriggar. ” säger Patrik Rylander, vd Drillcon AB

Nora 7 september 2021

                            

Patrik Rylander,

Drillcon AB    

VD & Koncernchef

Pressreleasen och ytterligare information om Drillcon kan inhämtas på www.drillcon.se

Allmänt om Drillcon-gruppen:

Drillcon AB (publ), med dotterbolagen Drillcon Scandinavia AB, Drillcon Iberia SA, Drillcon Americas SpA och Drillcon Norway AS, utför prospektering- och raiseborrning inom gruv- och anläggningsindustrin, i Norden, Iberiska halvön och sydamerikanska marknaden.

Drillcon AB (publ) är listat på First North Premier Growth Market vilket är en alternativ marknadsplats som drivs av NASDAQ OMX Stockholm AB. Bolag vars aktier handlas på First North Premier Growth Market är inte skyldiga att följa samma regler som börsnoterade bolag, utan ett något mindre omfattande regelverk anpassat till företrädesvis mindre bolag och tillväxtbolag. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission, +46 (0)8 – 684 211 00, [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *