Edgeware har publicerat sin årsredovisning för 2019

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Edgeware har idag publicerat sin årsredovisning för 2019 på bolagets hemsida https://corporate.edgeware.tv/sv/finansiella-rapporter/.

Rapporten finns tillgänglig på svenska och engelska.

För att beställa en tryckt version, svensk eller engelsk, av årsredovisningen, vänligen fyll i formuläret http://info.edgeware.tv/order-annual-report

Årsredovisningen kommer även att finnas tillgänglig på Edgewares årsstämma den 6 maj 2020.

 

Kontakt:                             Annika Norin, CFO

                                           Tel: +46708856774, E-mail: annika.norin@edgeware.tv 

Denna information är sådan information som Edgeware AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 27 mars 2020 kl. 07:30 CET.

Om Edgeware

Edgeware erbjuder operatörer och innehållsleverantörer lösningar som möjliggör distribution av moderna TV-och videotjänster över internet i stor skala till låga kostnader. Edgewares unika teknologi ger en fantastisk tittarupplevelse och ger kunderna kontroll över sitt innehåll. Edgeware har fler än 200 kunder och har huvudkontor i Stockholm och personal spritt över Europa, Asien samt Nord- och Latinamerika.

För mer information besök https://corporate.edgeware.tv 

Edgeware – TV beyond Broadcast!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *