EG7 offentliggör två nya titlar utvecklade av Big Blue Bubble

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

Idag offentliggör EG7 titeln Power Chord, ett team- och kortbaserat spel utvecklat av Big Blue Bubble. Power Chord lanseras på Steam Early Access (PC) i december 2021.

I Power Chord, från utvecklarna av den populära serien My Singing Monsters, samlas jordens mäktigaste musiker för att utnyttja sina unika förmågor för att slåss mot den demoniska horden. Med varje bandkamrat som har sin egen distinkta spelstil, kort och förmåner, låter Power Chord spelarna skapa unika kombinationer baserade på olika bandkonstellationer.

En trailer för Power Chord har laddats upp och åtkomst ges via följande länk: https://youtu.be/lY41ELzdy4w

Förutom att offentliggöra Power Chord kommer Big Blue Bubble också att lansera titeln My Singing Monsters Playground den 9 november 2021 på PlayStation 4 och 5, Xbox One och Series S/X, Nintendo Switch och Steam (PC). Titeln är ännu ett bidrag till den framgångsrika My Singing Monsters-serien som har över 200 miljoner nedladdningar och som nyligen också hade det mest framgångsrika kvartalet i sin 9-åriga historia.

En trailer för My Singing Monsters Playground har laddats upp och åtkomst ges via följande länk: https://www.bigbluebubble.com/my-singing-monsters-playground/

Kommentar från Ji Ham, tillförordnad VD för EG7:

”Vi är glada över Power Chords early access-lansering på Steam och för lanseringen av Playground på PC och konsol. Båda titlarna är lovande tillskott till Big Blue Bubbles portfölj som fortsätter att blomstra med den populära My Singing Monsters-serien.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD

Tel: +46 70 065 07 53

[email protected]

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 845 anställda i 15 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *