EHRAB Gruppen breddar sitt erbjudande genom rekryterings- och matchningstjänster utanför byggbranschen

| 10 november, 2022 | 0 kommentarer

EHRAB Gruppen breddar sitt erbjudande genom rekryterings- och matchningstjänster utanför byggbranschen

EHRAB Gruppen, Sverige största byggbemanningsföretag breddar nu sina framgångsrika arbetsmarknadsprogram för byggbranschen till att även innefatta andra industrier. Detta kommer göras genom dotterbolaget SweaJobb Arbetsförmedling AB.

EHRAB Gruppen har ända sedan start 2010 legat i framkant och framgångsrikt arbetat för att göra byggbranschen till en renare och mer ärlig bransch där arbetarna får den respekt de förtjänar och anställs med lagstadgade villkor oavsett vilket land de arbetar i. Nu vill EHRAB Gruppen göra mer för Sveriges arbetsmarknad och använda sina beprövade metoder för att matcha ihop arbetssökande och företag även utanför byggbranschen.

”Vi tycker att alla förtjänar en rättvis chans till arbete och vi vill vara en del i det skifte som måste till för att det ska kunna ske, säger Benjamin von Jahf, CEO för EHRAB Gruppen. Han fortsätter: ”Vi vill fortsätta att öka mångfalden och integrationen i samhället utanför byggbranschen och därför startade vi SweaJobb som, bland annat, kommer att använda EHRAB:s metoder för att matcha kandidater med lämpliga arbetsgivare”.

EHRAB har anställt Daniel Niroozad för att leda SweaJobb Arbetsförmedling AB. Daniel har lång erfarenhet från ledande positioner och arbetsmarknadsprogram, så som Rusta och Matcha, och kommer att fokusera på att bygga bolaget genom franchisetagare som startar sina egna rekryterings- och bemanningsbyråer över hela Sverige, vilket kommer att vara en stor hjälp för arbetssökande över hela landet. SweaJobb kommer bland annat att leverera tjänsten Rusta & Matcha i samarbete med EHRAB, Arbetsförmedlingen och Europeiska Socialfonden. 
 

”Det finns ett enormt behov av den här typen av tjänster idag och arbetsmarknaden behöver förnyas med nya sätt att få tillbaka personer in på arbetsmarknaden igen, säger Daniel Niroozad, Arbetsmarknadsansvarig, ”Jag ser verkligen fram emot att arbeta med SweaJobb och EHRAB och få vara en den av framtidens arbetsmarknad”.

Benjamin Von Jahf, CEO EHRAB Gruppen

[email protected]

Daniel Niroozad, Arbetsmarknadsansvarig

[email protected]

Svenskt ByggBemanningsföretag

EHRAB är ett svenskt ByggBemanningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Rumänien och Polen.

Företaget grundades år 2010 och har över 300 anställda. EHRAB erbjuder traditionellbemanning och kompletta bygglag/arbetslag och är numera Sveriges största ByggBemanningsföretag.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *