Ellos i samarbete med Elsa Billgren – Inred sommarstugan med Elsas utvalda vintage-textilier

| 27 april, 2021 | 0 kommentarer

I samarbete med Elsa Billgren lanserar Ellos nu en begränsad upplaga vintage-textilier. Släppet sker i samband med en större hemkollektion som tillsammans förgyller semesterns smultronställen – sommarhusen.

I och med samarbetet tar Ellos ytterligare ett grepp om de textila resurser som redan finns. Bloggaren, programledaren och författaren Elsa Billgren har med stor omsorg valt ut ett antal vintage-textilier i retro-romantisk stil, perfekta att använda som bordsdukar eller servetter. Lanseringen handlar om att mixa gammalt med nytt, om att ta tillvara på allt det vi redan har tillgång till.”Vintage och Elsa är en självklar kombination. Det har varit fantastiskt att få ta del av Elsas gedigna kompetens och känsla för vintage-textilier. Hennes urval andas något unikt och äkta – att få sälja denna handplockade kollektion är en lyx”, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

Genom att värna om resurser som redan finns har Billgren tillsammans med Ellos fångat löften om en vilsam, bekväm sommar i kollektionen av vintage-produkter. Kampanjen, som fotades i Billgrens sommarhus på Gotland, är en retro-romantisk försmak av semestern.

”Att textilierna skulle vara vintage var en självklarhet för mig från start. Det finns så många skatter där ute som så ofta förbises. Jag vill ta tillvara på dem, och uppmuntra andra till att göra detsamma”, säger Elsa Billgren om samarbetet.

Lanseringen av kollektionen och samarbetet sker 27:e april, försäljningen kommer ske på Ellos site.

För mer information, vänligen kontakta:

[email protected]

Kampanjbilder: https://we.tl/t-rgeOrNiNi0

Ellos är en ledande e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden. Varumärket Ellos är välkänt och vi har cirka 1,6 miljoner aktiva kunder. I nära relation med våra kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden. På ellos.se hittar du över 400 varumärken för den moderna kvinnan och hennes familj. För oss är kunden alltid i fokus.

ellos.se är den största e-handelsplatsen inom Ellos Group. För mer information om Ellos Group, besök gärna www.ellosgroup.com. Där kan du bland annat läsa mer om vår historia, vårt hållbarhetsarbete och vår vision. Där kan du också söka lediga jobb. Huvudkontoret finns i Borås där företaget grundades 1947.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *