Elon startar flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm

| 23 april, 2021 | 0 kommentarer

Elon tar över handlaren Trettis butiker i Stockholm och Umeå. Det innebär bland annat att Elon lanserar en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm. Under de senaste åren har Elon växt genom att framgångsrikt kombinera lokal butiksnärvaro med slagkraftig e-handel och tjänster som knyter samman alla kanaler.

”Genom att våga utveckla nya koncept och förstå våra kunders behov kan vi växa ,” säger Hans-Eric Schultz, försäljningsdirektör på Elon. ”Med de nya butikerna får vi ännu fler möjligheter att komma nära våra kunder och erbjuda lösningar som underlättar i vardagen.”

Den nya flaggskeppsbutiken på Kungsgatan i Stockholm har ett stort show room med Elons satsning på kök och det egna varumärket Nordanro. I butiken kommer det vara möjligt för kunder att se en stor del av sortimentet och få råd och inspiration kring köksplanering.

”Det senaste året har varit tufft för många och vi har spenderat mer tid än vanligt i hemmen,” säger Hans-Eric Schultz på Elon. ”Under samma period märker vi att många av våra kunder vill uppgradera sina kök och vår kökssatsning Nordanro har lyckats möta det behovet på ett fint sätt. De två nya butikerna är ett fint tillskott som kommer att hjälpa till att lyfta hela kedjans satsning på kök.”

Butikerna i Umeå och Stockholm som tas över från Tretti kommer att drivas av lokala Elonhandlare.

För mer information kontakta:

Hans-Eric Schultz försäljningsdirektör på Elon Group
Mobile: +46 (0)70 372 00 36
[email protected]

Camilla Waldmark PR & kommunikationsansvarig Elon Group
Växel: +46 (0)10 220 40 00
Mobil: +46 (0)70 570 11 94
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *