Connect with us

Marknadsnyheter

Emirates ger kostnadsfria upplevelser för Dubai-resenärer i januari

Published

on

Under januari kan resenärer som flyger med Emirates till Dubai (returbiljett eller mellanlandning) få gratis passerkort till tre av stadens mest populära attraktioner: Burj Khalifa, Dubai Fountains Boardwalk Experienceoch Yellow Boats Atlantis Blast Tour.

Stockholm, Sverige, 16 januari 2023 –Emirates tillkännagav idag ett nytt erbjudande för resenärer som planerar att börja 2023 med en resa till Dubai. Från och med idag, den 16 januari, till och med den 29 januari kan resenärer som flyger med Emirates till Dubai (returbiljett eller mellanlandning) också erhålla gratis passerkort till tre av stadens mest populära attraktioner: Upplevelser från toppen av Burj Khalifa, Dubai Fountains Boardwalk Experience och de kan även boka en 45-minuters Yellow Boats Atlantis Blast Tour.

  • “At the Top”, Burj Khalifa: Upplev Dubai från toppen av världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Njut av panoramautsikten över staden, från de orörda stränderna till Dubais glamourösa marina. Ta upplevelsen till nästa nivå och njut av en fika från på våning 125.
  • The Dubai Fountains Boardwalk Experience: The Boardwalk är en 300 meter lång flytande plattform som ligger vid Dubai Fountain och ger besökarna en möjlighet att komma närmare Burj Khalifas berömda vatten-, musik- och ljusspel.
  • The Yellow Boats Atlantis Blast Tour: En spännande båttur på 45 minuter, genom Dubai Marina till Palm Jumeirah och runt Atlantis the Palm. Här får du uppleva de imponerande landskapen samtidigt som du får en guidad tur runt staden för att lära dig mer om arkitekturens historia.

Specialerbjudandet gäller för alla tur- och returbiljetter till Dubai, samt biljetter med mellanlandning i Dubai, som köps med koden EKDXB23 till och med den 29 januari 2023. Erbjudandet gäller för bokningar som görs på emirates.com, via Emirates kundtjänst eller partner-resebyråer – för resor mellan den 18 januari 2023 och den 31 mars 2023.*

Håll utkik efter fler spännande erbjudanden under de kommande månaderna, så att du kan få ut det mesta av din kommande solresa till Dubai med Emirates.

Upplev mer av Dubai med Emirates

Med Emirates finns något för alla som besöker Dubai, särskilt för de som vill ha sol under vintermånaderna. Från soldränkta stränder och kulturarvsaktiviteter till gästfrihet och fritidsanläggningar i världsklass.

Mitt Emirates Winter Pass

Kunder som flyger till eller genom Dubai kan helt snabbt och enkelt visa upp sitt boardingkort och en giltig legitimation vid hundratals butiker, nöjesställen, restauranger, berömda sevärdheter och lyxiga span för att få fantastiska rabatter i hela Dubai och Förenade Arabemiraten. För att se alla My Emirates Pass-erbjudanden, besök www.emirates.com/myemiratespass.

  • Emirates Holidays: Resenärer kan boka sin semester till Dubai genom Emirates Holidays.Emirates Holidays. AllaEmirates Holidays har flexibla bokningsalternativ och ett dedikerat serviceteam som ger personlig service dygnet runt.. För ännu mer sinnesfrid finns Emirates Holidays dedikerade ”24/7 On Holiday Service”-team där som stöd till semesterfirare.

Emirates har på ett säkert sätt återupptagit trafiken till mer än 130 destinationer på sex kontinenter och har för närvarande dagliga flygningar från Stockholm Arlanda till Dubai.

Mer information finns att hitt på emirates.com. Biljetter kan köpas på emirates.com, Emirates försäljningskontor eller via resebyråer online.

*Läs mer om vilkor och bestämmelser här: https://www.emirates.com/english/special-offers/your-top-3-experiences-on-us-terms-and-conditions

Om Emirates
Historien om Emirates började 1985 när vi startade verksamheten med bara två flygplan. Idag flyger vi världens största flygplan, Airbus A380 och Boeing 777, och erbjuder våra kunder bekvämligheter med de senaste och mest effektiva wide-body maskinerna i skyn. Vi inspirerar resenärer runt om i världen med vårt växande nätverk av destinationer, vårt branschledande underhållningssystem ombord, mat med doft och smak av olika destinationer samt service i världsklass.  

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.