Episurf Medical tecknar distributörsavtal för Spanien och Portugal

| 22 juni, 2021 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att bolaget utsett Medcom Tech till distributör för Episurf Medicals implantatteknologi, innefattande Episealer® Knä och Episealer® Talus, i Spanien och Portugal. Medcom Tech är verksamma inom utveckling och distribution av produkter med fokus mot ortopedi, traumatologi, neurokirurgi och anestesi. Bolaget har ca 140 anställda och är baserat i Spanien.

”Medcom Tech som är ett väletablerat bolag i Spanien och Portugal. Vi ser fram emot att erbjuda vår implantatteknologi genom Medcom Techs duktiga säljkår”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

”Medcom Tech är mycket glada över detta avtal, då Episurf på ett perfekt sätt matchar vår strategi som bygger på att hjälpa högteknologiska bolag in på marknaderna i Spanien och Portugal och där hjälpa dem att växa. Medcom Tech säljer innovativa produkter till mer än 500 sjukhus i Spanien och Portugal”, säger Juan Sagales, vd Medcom Tech.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *