EY och Tanium i nytt samarbete – ska stärka cybersäkerheten i Norden

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

EY har tecknat ett alliansavtal med IT-säkerhetsföretaget Tanium. Syftet med avtalet är att transformera cybersäkerheten över hela Norden.

Cybersäkerhet är en återkommande aktuell fråga, som dessutom är i ständig rörelse. Det nya avtalet mellan EY och Tanium hjälper båda organisationerna att få en bättre förståelse för kundernas IT-miljöer, vilka säkerhetsåtgärder som bör tillämpas och vilka moderniseringsbeslut som är mest lämpliga.

Det här samarbetet passar bra in i vår ambition att vara den primära partnern för våra nordiska kunder under deras transformationsresa. Vi kommer att utnyttja Tanium-plattformen för att minska riskerna genom att hjälpa till att identifiera och hantera tillgångar i våra kunders miljöer. Det här blir således en viktig del av vårt tjänsteerbjudande från och med nu, säger Tim Best, ansvarig inom Cybersecurity på EY Norden.
 

Alliansavtalet gör det möjligt för EY-medarbetare att erbjuda sina kunder djupgående data, som i sin tur kan användas för att justera eller åtgärda olika miljöer. Målet är att kunderna ska minska kostnaderna, öka integreringen mellan IT-avdelningen och säkerhetsteamet och få en realtidsförståelse för de sårbarheter och risker som de står inför.

Många organisationer över hela Norden, inklusive EY, letar efter en enda plattform som ger slutpunktssynlighet och kontroll. Dessa företag ser värdet av att leverera mycket exakt data i realtid eftersom de underlättar prioriterade uppgifter som att identifiera sårbarheter, samtidigt som olika processer förenklas. Tillsammans med EY kommer vi nu att erbjuda nordiska organisationer dessa fördelar, säger Peter Lamber, Regional Team Lead o Director of Channel & Alliances Nordic Region, Tanium.

För mer information, besök ey.com/alliances.

För mer information, kontakta:
Oscar Forsman, PR-chef, EY i Sverige, 076-6332695, [email protected] 

Om EY

EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person. www.ey.com/se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *