EYEONID GROUP AB (publ): Information och justering av TO4

| 23 januari, 2022 | 0 kommentarer

Fredagen den 21 januari registrerades den publika företrädesemissionen som genomfördes i december med en teckningskurs om 0,25 SEK per aktie. Detta innebär att teckningskursen för teckningsoptioner av serie TO4 kommer justeras enligt gällande villkor. I enlighet med villkoren för TO4 kommer teckningskursen att justeras till 0,25 SEK per aktie. I övrigt är villkoren oförändrade.

Den sista nyttjandeperioden för TO4 inleds nu på måndag den 24 januari och pågår till och med måndagen den 7 februari. Eftersom aktuell marknadskurs väsentligen understiger teckningskursen, 0,25 SEK per aktie, kommer Eyeonid Group AB inte att tillhandahålla några anmälningssedlar för att teckna TO4. Om detta får anledning att omvärderas under pågående nyttjandeperiod kommer marknaden att informeras om detta.

 

För mer information, kontakta

Erik Hallberg, Styrelseordförande, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070-658 16 16

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com
 

Carl-Magnus Jönsson, CFO, Eyeonid Group AB (publ)

Telefon: 073-545 53 50

E-post: [email protected]

 

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller i affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom, health-tech samt service och eventindustrin. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID, Bolder, Air By Bolder och EyeonTEXT.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.