Marknadsnyheter
Få svenskar tror på sjunkande bostadspriser
Endast 4 procent av svenskarna spår sjunkande bostadspriser på ett års sikt – den lägsta noteringen sedan mätningarna startade i inledningen av förra året. Hälften tror nu på en uppgång för bostadspriserna. Det visar Länsförsäkringars senaste Boprisbarometer.
– Bostadsmarknaden blir allt hetare och fler än på länge känner sig ekonomiskt trygga med att flytta. Vi ser inget prisrally nästa år, men de sjunkande räntorna i kombination med ökande reallöner kommer att ge bostadspriserna en skjuts uppåt. Prisutvecklingen kan dock påverkas negativt av osäkerhetsfaktorer som effekterna av Trumps valseger och ränteutvecklingen i omvärlden, säger Marcus Svanberg, VD på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Länsförsäkringars Boprisbarometer anger skillnaden mellan andelen hushåll som tror på högre bostadspriser om ett år jämfört med andelen som tror på lägre bostadspriser. I november ökade Boprisbarometern från 43 till 46 procent. Andelen svenskar som förväntar sig ett prisfall på bostadsmarknaden det kommande året är nu endast 4 procent – den lägsta noteringen sedan mätningarna inleddes i januari 2023.
– Svenskarna ser ljust på bostadsmarknaden och vi har nu mer än 12 gånger fler svenskar som tror på stigande bostadspriser jämfört med det motsatta. Riksbankens räntesänkningar ger stöd åt hushållens optimism. Lägre räntor innebär konkret att det kommer bli lättare att köpa bostäder på högre prisnivåer, säger Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar.
Boprisbarometern visar att 50 procent av svenskarna tror att bostadspriserna kommer att stiga på ett års sikt. Andelen svenskar som tror på högre bostadspriser har generellt sett ökat sedan början av 2023 samtidigt som andelen som tror på lägre priser succesivt har minskat. Andelen som förväntar sig oförändrade bostadspriser uppgår nu till 39 procent.
– Den 4 november presenterade Kommittéordförande Peter Englund förslag på lättare kreditrestriktioner, som i stort är välkomna och skulle öka tillgängligheten till bostadsmarknaden för särskilt unga vuxna. Och om regeringen går vidare med förslagen är det kassaskåpssäkert att det kommer bidra till en bättre dynamik på bostadsmarknaden som även ger högre bostadspriser, säger Stefan Westerberg.
Geografiskt är utsikterna för bostadsprisernas utveckling mest optimistiska i Småland och öarna, där Boprisbarometern uppgick till 58 procent i november. Mellan olika ålderskategorier sticker svenskar i åldern 50–64-år fortsatt ut. För denna åldersgrupp var Boprisbarometern 54 procent i den senaste mätningen.
Bilaga
Undersökningen bifogas i sin helhet.
Hur tror du att bostadspriserna i Sverige kommer att vara om ett år jämfört med idag?
|
okt-24 |
nov-24 |
LF:s Boprisbarometer |
43% |
46% |
Högre |
51% |
50% |
Ungefär som idag |
35% |
39% |
Lägre |
8% |
4% |
Vet ej |
6% |
7% |
Om undersökningen
Boprisbarometern baseras på statistik från Infostat. Datainsamlingen har gjorts med hjälp av en slumpmässigt rekryterad webbpanel med 1 700 svarande. Urvalet har kvoterats med avseende på kön, ålder och geografi. Resultatet har därefter vägts på kön, ålder, utbildning och politiskt parti för att korrigera för eventuella kvarvarande skevheter i urvalet. Den senaste mätningen gjordes mellan den 22 oktober – 5 november 2024.
Tre tips – så kan du agera när räntorna är höga
1. Ta höjd för fortsatt höga boendekostnader
Räkna på vad som händer med din privatekonomi om räntan ligger kvar på samma nivåer som idag och att du därtill får ökade kostnader från annat håll. Vad skulle du behöva dra ner på om boendekostnaderna ökar? Din bank kan hjälpa till med beräkningarna.
2. Välj rörlig eller bunden ränta med omsorg
Om du vill minska din risk och ha mer förutsägbarhet i hushållsekonomin kan det vara läge att binda räntan, åtminstone på delar av lånet.
3. Ansök om jämkning
Det så kallade ränteavdraget gör det möjligt för bolånetagare att göra skatteavdrag för en del av räntekostnaderna. Genom att ansöka om jämkning hos Skatteverket kan du betala mindre skatt varje månad i stället för att deklarera avdraget året efter.
Fem tips – så lyckas du med bostadsaffären på en orolig marknad
1. Köp och sälj vid samma tidpunkt.
Försök sälja och köpa vid ungefär samma tidpunkt. Då har tillfälliga upp- eller nedgångar i pris mindre betydelse.
2. Se över din boendeekonomi.
Om du har små marginaler i boendeekonomin – planera ditt bostadsköp utifrån hur eventuellt stigande räntor och en förändrad inkomst skulle kunna påverka dig.
3. Anmäl intresse
Många bostäder läggs ut som ”kommande” på mäklarnas hemsidor. Kontakta mäklaren innan boendet är ute på marknaden för att inte gå miste om eventuella förhandsaffärer. För den som ska sälja är förhandsmarknaden ett bra sätt att känna av spekulanternas intresse för bostaden.
4. Sälj först.
Om du ändå känner dig osäker – sälj din bostad innan du köper en ny. Då vet du utgångsläget inför ditt köp och kan enklare räkna på vilken månadskostnad du känner dig bekväm med.
5. Läs på
Gör en lista på vad som är viktigast för dig i din nya bostad och undersök prisstatistik och slutpriser. Då kan du känna dig beredd på de ekonomiska förutsättningarna för din bostadsaffär.
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Westerberg, privatekonom
Länsförsäkringar
Tel. 073-968 30 44
E-post: Stefan.Westerberg@lansforsakringar.se
Marcus Svanberg, vd
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se
Lena Bivner, pressansvarig
Länsförsäkringar
Tel. 070-162 75 55
lena.bivner@lansforsakringar.se
Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.
Marknadsnyheter
Svenskt brons i minnesvärt VM
Fransk-svenske Sylvain Arvidieu knep silver i minnes-VM i Lund. Vann gjorde italienaren Enrico Marraffa och på tredje plats kom Matteo Clio, Italien. Det blev ett svenskt brons i den individuella grenen fiktiva datum. ”Det har varit ett spännande och minnesvärt VM. Förutom fantastiska resultat i tävlingen har vi även haft ett publikt program som fascinerat och imponerat på besökarna”, säger de två nöjda arrangörerna Idriz ”Minnet” Zogaj och Martin Nilsson.
Emma Andersson gjorde efterlängtad comeback på världsscenen och lyckades bärga sin första VM-medalj som vuxen när hon kom på tredje plats i grenen ”Fiktiva datum”. På 5 minuter lyckades Emma lära sig hela 82 påhittade historiska händelser och vilket år de ägde rum. Ett datum mer än fjärdeplatsen. ”Fantastiskt roligt. Det hade jag verkligen inte väntat mig när jag kom till Lund tidigare i veckan”, säger en nöjd Emma Andersson efter tävlingen. Emma placerade sig på en total 14:e plats.
Silvermedaljen har svensk känning genom Sylvain Arvidieu, eller ”Sylle”, som han är känd som bland svenskarna. ”Sylle” är svensk medborgare men tävlar för Frankrike och han har tidigare varit aktiv i Svenska Minnesförbundet där han även suttit i styrelsen. ”Sverige är mitt andra hemland så det känns otroligt kul att få prestera så här bra här”, säger en mycket glad ”Sylle”.
För nykomlingen Algot Kullberg, 19 år, från Växjö, som till vardags är värnpliktig cybersoldat i Enköping blev VM en upplevelse han sent kommer glömma. Bland annat lyckades han minnas 870 binära tal på 30 minuter. ”Det har varit kul och väldigt lärorikt. Jag är otroligt taggad inför framtida tävlingar”, säger en nöjd Algot Kullberg som placerade sig 27:a i tävlingen.
För grundaren och ordföranden av Svenska Minnesförbundet, Idriz ”Minnet” Zogaj, blev drömmen precis som han föreställt sig. En tävling som flutit på fint, utan större problem, där det både blev ett svenskt brons och där det slagits världsrekord.
”Sverige har åter visat framfötterna i minnesvärlden genom detta fantastiska arrangemang. Extra kul att det blev ett svenskt brons och att Sylle tog silver”, säger Idriz ”Minnet” Zogaj.
Den publika delen av tävlingen blev succé med fullsatta föreläsningar. ”Det har varit en otrolig glädje att få visa upp Minnesförbundet, vad vi gör och allt som är kopplat till minne, förutom tävlandet”, säger en trött men mycket glad Martin Nilsson.
Den totala tävlingen
1:a plats och ”Världens bästa minne 2024” – Enrico Marraffa, Italien
2:a plats, Sylvain Arvidieu, Frankrike (svensk medborgare boende i Norrköping)
3:e plats, Matteo Cillo, Italien
För att se vad som hänt under – följ #vmilund #wmclund
Världsrekord
Enrico Marraffa, Italien – 711 bilder memorerade i rätt ordning på 5 minuter
De svenska placeringarna
14:e plats, Emma Andersson, Alingsås
27:e plats, Algot Kullberg, Växjö (värnpliktig i Enköping)
35:e plats, Niklas Henrik Månsson
Förutom ett världsrekord har 22 nationella rekord slagits och ett oräkneligt antal personbästa noterats. Bland annat memorerade Ewelina Preś från Polen 29 blandade kortlekar i rätt ordning.
Tävlingen presenterades i samarbete med SystemWeaver.
Partners och möjliggörare för tävlingen är Lunds kommun med Visit Skåne och Visit Lund.
All information från tävlingen hittar ni på Svenska Minnesförbundets hemsida:
Alla resultat från tävlingen hittas här:
För mer information kontakta:
Idriz ”Minnet” Zogaj, ordförande Svenska Minnesförbundet, tel 0734-32 00 10, epost idriz@zogaj.se
VM i Minne 2024 presenteras av
iam-memory.org visitskane.com visitlund.se systemweaver.com
martinnilsson.com plyhm.se zogaj.se
Se hashtags – #vmilund och #vmclund
Bilder:
1. Emma Andersson, 24 år, (Foto Emma Engkvist)
2. Sylvain Arvidieu, 38 år från Katrineholm, tävlandes för Frankrike men också fransk medborgare (Foto Emma Engkvist)
3. Anton Kullberg, 19 år från Växjö som debuterar i VM för Sverige. (Foto Emma Engkvist)
4. Enrico Marraffa, Världens bästa minne 2024 (Foto: Emma Engkvist)
5. Sylvain Arvidieu (silver), Enrico Marraffa (guld) och Matteo Cillo (brons) (Foto: Engkvist)
6. Jonas von Essen, en av föreläsarna under VM i Minne 2024 (Foto Emma Engkvist)
7. Arrangörerna av VM i Minne 2024, Idriz Zogaj och Martin Nilsson (Foto: Svenska Minnesförbundet)
Världens bästa minnen
Är du nyfiken på hur det är att vara en minnesatlet?
Under hösten 2014 följde dokumentärfilmaren Linus Lindahl delar av Svenska Minneslandslaget. Den korta dokumentären ”Världens bästa minnen” lyfter fram tre minnesatleter, tvåfaldige världsmästaren Jonas von Essen, Yanhjaa Wintersoul, som kom femma i Talang och som bland annat memorerat hela IKEA katalogen, samt Marwin Wallonius och Idriz Zogaj, landslagets förbundskapten. Deras förberedelser inför SM på Stadsbiblioteket i Göteborg där Jonas bland annat slår ett världsrekord och sedan VM där Sverige tar hem lagguldet och Jonas försvarar sin världsmästartitel från 2013. Sverige vinner åtta av elva möjliga guld.
Ni hittar länk till dokumentären här: ”Världens bästa minnen” (eller http://bit.ly/1hOjHax )
För mer information, högupplösta bilder eller bokning av intervjuer v.v. kontakta:
Idriz ”Minnet” Zogaj
Ordförande Svenska Minnesförbundet
Mobil: +46 73 – 432 00 10
idriz@zogaj.se
Birgitta Plyhm
Plyhm Kommunikation
Mobil: +46 70 – 777 12 90
birgitta@plyhm.se
Bakgrundsinformation
Svenska Minnesförbundet grundades av Idriz ”Minnet” Zogaj 2008. Minnesförbundets främsta uppgift är att främja och sprida minnessporten i Sverige. Detta görs genom att anordna tävlingar, såsom SM, och genom att synas i media och på andra sätt sprida och informera om denna mentala sport. Alla är välkomna att vara medlemmar i Svenska Minnesförbundet.
Stiftelsen Svenska Minnesförbundet grundades 2017 med visionen att folkbilda och nå ut med minnesträning till alla. Göra sporten folklig och sprida kunskaperna till skolor.
Göteborgs Minnesförbund grundades våren 2013 och är Sveriges första lokala minnesförbund. Svenska Minnesförbundet strävar efter att få fler lokala förbund.
Svenska Minnesförbundets två tonsättande visioner, som även är inskrivet i förbundets stadgar, är ”att träna minnet ska bli en etablerad folksport” samt ”att mental träning, där minnesträning är en tongivande del, ska ingå som en del i skolprogrammet – alla ska lära sig att förstå och träna sin hjärna”.
Sverige har varit representerat i VM sedan 2004 genom Idriz ”Minnet” Zogaj som var förste svensk att tävla i minne. Historiens första SM i Minne arrangerades 2009 i Göteborg. 2012 blev Jonas von Essen förste svensk att ta medalj i VM i Minne då han kom trea. Året därpå, 2013, krönte Jonas sin karriär med VM guld, vilket han lyckades upprepa 2014 då Sverige även vann lagguldet. Svenska minneslandslaget tog hem 8 av 11 guldmedaljer i VM 2014 och är världens bästa nation i Minne.
Svenska Minnesförbundet har på kort tid blivit ett begrepp och har fått stort medialt utrymme. Idag är begreppet ”Att tävla i minne” och ”Minnesatleter” något många känner till. Att det finns ett landslag i minne och att det arrangeras SM är också väl etablerat och uppskattat.
Svenska Minnesförbundet följer de regler och förordningar som WMSC har satt upp om ”Sportsmanship” samt framhåller en välkomnande och vänlig attityd som nyckelbegrepp. Alla ska erbjudas möjlighet att prova på och utvecklas i denna nya men viktiga sport.
2024 arrangerar Svenska Minnesförbundet VM i minne på Stadshallen i Lund.
Taggar:
Marknadsnyheter
Svenskt brons i minnesvärt VM
Fransk-svenske Sylvain Arvidieu knep silver i minnes-VM i Lund. Vann gjorde italienaren Enrico Marraffa och på tredje plats kom Matteo Clio, Italien. Det blev ett svenskt brons i den individuella grenen fiktiva datum. ”Det har varit ett spännande och minnesvärt VM. Förutom fantastiska resultat i tävlingen har vi även haft ett publikt program som fascinerat och imponerat på besökarna”, säger de två nöjda arrangörerna Idriz ”Minnet” Zogaj och Martin Nilsson.
Emma Andersson gjorde efterlängtad comeback på världsscenen och lyckades bärga sin första VM-medalj som vuxen när hon kom på tredje plats i grenen ”Fiktiva datum”. På 5 minuter lyckades Emma lära sig hela 82 påhittade historiska händelser och vilket år de ägde rum. Ett datum mer än fjärdeplatsen. ”Fantastiskt roligt. Det hade jag verkligen inte väntat mig när jag kom till Lund tidigare i veckan”, säger en nöjd Emma Andersson efter tävlingen. Emma placerade sig på en total 14:e plats.
Silvermedaljen har svensk känning genom Sylvain Arvidieu, eller ”Sylle”, som han är känd som bland svenskarna. ”Sylle” är svensk medborgare men tävlar för Frankrike och han har tidigare varit aktiv i Svenska Minnesförbundet där han även suttit i styrelsen. ”Sverige är mitt andra hemland så det känns otroligt kul att få prestera så här bra här”, säger en mycket glad ”Sylle”.
För nykomlingen Algot Kullberg, 19 år, från Växjö, som till vardags är värnpliktig cybersoldat i Enköping blev VM en upplevelse han sent kommer glömma. Bland annat lyckades han minnas 870 binära tal på 30 minuter. ”Det har varit kul och väldigt lärorikt. Jag är otroligt taggad inför framtida tävlingar”, säger en nöjd Algot Kullberg som placerade sig 27:a i tävlingen.
För grundaren och ordföranden av Svenska Minnesförbundet, Idriz ”Minnet” Zogaj, blev drömmen precis som han föreställt sig. En tävling som flutit på fint, utan större problem, där det både blev ett svenskt brons och där det slagits världsrekord.
”Sverige har åter visat framfötterna i minnesvärlden genom detta fantastiska arrangemang. Extra kul att det blev ett svenskt brons och att Sylle tog silver”, säger Idriz ”Minnet” Zogaj.
Den publika delen av tävlingen blev succé med fullsatta föreläsningar. ”Det har varit en otrolig glädje att få visa upp Minnesförbundet, vad vi gör och allt som är kopplat till minne, förutom tävlandet”, säger en trött men mycket glad Martin Nilsson.
Den totala tävlingen
1:a plats och ”Världens bästa minne 2024” – Enrico Marraffa, Italien
2:a plats, Sylvain Arvidieu, Frankrike (svensk medborgare boende i Norrköping)
3:e plats, Matteo Cillo, Italien
För att se vad som hänt under – följ #vmilund #wmclund
Världsrekord
Enrico Marraffa, Italien – 711 bilder memorerade i rätt ordning på 5 minuter
De svenska placeringarna
14:e plats, Emma Andersson, Alingsås
27:e plats, Algot Kullberg, Växjö (värnpliktig i Enköping)
35:e plats, Niklas Henrik Månsson
Förutom ett världsrekord har 22 nationella rekord slagits och ett oräkneligt antal personbästa noterats. Bland annat memorerade Ewelina Preś från Polen 29 blandade kortlekar i rätt ordning.
Tävlingen presenterades i samarbete med SystemWeaver.
Partners och möjliggörare för tävlingen är Lunds kommun med Visit Skåne och Visit Lund.
All information från tävlingen hittar ni på Svenska Minnesförbundets hemsida:
Alla resultat från tävlingen hittas här:
För mer information kontakta:
Idriz ”Minnet” Zogaj, ordförande Svenska Minnesförbundet, tel 0734-32 00 10, epost idriz@zogaj.se
VM i Minne 2024 presenteras av
iam-memory.org visitskane.com visitlund.se systemweaver.com
martinnilsson.com plyhm.se zogaj.se
Se hashtags – #vmilund och #vmclund
Bilder:
1. Emma Andersson, 24 år, (Foto Emma Engkvist)
2. Sylvain Arvidieu, 38 år från Katrineholm, tävlandes för Frankrike men också fransk medborgare (Foto Emma Engkvist)
3. Anton Kullberg, 19 år från Växjö som debuterar i VM för Sverige. (Foto Emma Engkvist)
4. Enrico Marraffa, Världens bästa minne 2024 (Foto: Emma Engkvist)
5. Sylvain Arvidieu (silver), Enrico Marraffa (guld) och Matteo Cillo (brons) (Foto: Engkvist)
6. Jonas von Essen, en av föreläsarna under VM i Minne 2024 (Foto Emma Engkvist)
7. Arrangörerna av VM i Minne 2024, Idriz Zogaj och Martin Nilsson (Foto: Svenska Minnesförbundet)
Världens bästa minnen
Är du nyfiken på hur det är att vara en minnesatlet?
Under hösten 2014 följde dokumentärfilmaren Linus Lindahl delar av Svenska Minneslandslaget. Den korta dokumentären ”Världens bästa minnen” lyfter fram tre minnesatleter, tvåfaldige världsmästaren Jonas von Essen, Yanhjaa Wintersoul, som kom femma i Talang och som bland annat memorerat hela IKEA katalogen, samt Marwin Wallonius och Idriz Zogaj, landslagets förbundskapten. Deras förberedelser inför SM på Stadsbiblioteket i Göteborg där Jonas bland annat slår ett världsrekord och sedan VM där Sverige tar hem lagguldet och Jonas försvarar sin världsmästartitel från 2013. Sverige vinner åtta av elva möjliga guld.
Ni hittar länk till dokumentären här: ”Världens bästa minnen” (eller http://bit.ly/1hOjHax )
För mer information, högupplösta bilder eller bokning av intervjuer v.v. kontakta:
Idriz ”Minnet” Zogaj
Ordförande Svenska Minnesförbundet
Mobil: +46 73 – 432 00 10
idriz@zogaj.se
Birgitta Plyhm
Plyhm Kommunikation
Mobil: +46 70 – 777 12 90
birgitta@plyhm.se
Bakgrundsinformation
Svenska Minnesförbundet grundades av Idriz ”Minnet” Zogaj 2008. Minnesförbundets främsta uppgift är att främja och sprida minnessporten i Sverige. Detta görs genom att anordna tävlingar, såsom SM, och genom att synas i media och på andra sätt sprida och informera om denna mentala sport. Alla är välkomna att vara medlemmar i Svenska Minnesförbundet.
Stiftelsen Svenska Minnesförbundet grundades 2017 med visionen att folkbilda och nå ut med minnesträning till alla. Göra sporten folklig och sprida kunskaperna till skolor.
Göteborgs Minnesförbund grundades våren 2013 och är Sveriges första lokala minnesförbund. Svenska Minnesförbundet strävar efter att få fler lokala förbund.
Svenska Minnesförbundets två tonsättande visioner, som även är inskrivet i förbundets stadgar, är ”att träna minnet ska bli en etablerad folksport” samt ”att mental träning, där minnesträning är en tongivande del, ska ingå som en del i skolprogrammet – alla ska lära sig att förstå och träna sin hjärna”.
Sverige har varit representerat i VM sedan 2004 genom Idriz ”Minnet” Zogaj som var förste svensk att tävla i minne. Historiens första SM i Minne arrangerades 2009 i Göteborg. 2012 blev Jonas von Essen förste svensk att ta medalj i VM i Minne då han kom trea. Året därpå, 2013, krönte Jonas sin karriär med VM guld, vilket han lyckades upprepa 2014 då Sverige även vann lagguldet. Svenska minneslandslaget tog hem 8 av 11 guldmedaljer i VM 2014 och är världens bästa nation i Minne.
Svenska Minnesförbundet har på kort tid blivit ett begrepp och har fått stort medialt utrymme. Idag är begreppet ”Att tävla i minne” och ”Minnesatleter” något många känner till. Att det finns ett landslag i minne och att det arrangeras SM är också väl etablerat och uppskattat.
Svenska Minnesförbundet följer de regler och förordningar som WMSC har satt upp om ”Sportsmanship” samt framhåller en välkomnande och vänlig attityd som nyckelbegrepp. Alla ska erbjudas möjlighet att prova på och utvecklas i denna nya men viktiga sport.
2024 arrangerar Svenska Minnesförbundet VM i minne på Stadshallen i Lund.
Taggar:
Marknadsnyheter
Högpotent cannabis kan påverka DNA och signalera psykosrisk
Forskare vid King’s College London har upptäckt att användning av högpotent cannabis (med THC-halt över 10 %) lämnar unika spår i DNA, vilket kan kopplas till ökad risk för psykos. Studien, publicerad i Molecular Psychiatry, är den första att visa hur frekvent cannabisbruk påverkar DNA-metylering, en process som förändrar geners funktion utan att ändra DNA-sekvensen.
Resultaten visade att de som ofta använder högpotent cannabis uppvisar förändringar i gener relaterade till energiproduktion och immunsystemet, särskilt genen CAVIN1. Dessa förändringar kan kopplas till en ökad sårbarhet för psykos, vilket öppnar möjligheter för framtida blodprov som kan identifiera riskindivider.
Källa: news-medical
-
Analys från DailyFX9 år ago
EUR/USD Flirts with Monthly Close Under 30 Year Trendline
-
Marknadsnyheter2 år ago
Upptäck de bästa verktygen för att analysera Bitcoin!
-
Marknadsnyheter4 år ago
BrainCool AB (publ): erhåller bidrag (grant) om 0,9 MSEK från Vinnova för bolagets projekt inom behandling av covid-19 patienter med hög feber
-
Analys från DailyFX11 år ago
Japanese Yen Breakout or Fakeout? ZAR/JPY May Provide the Answer
-
Analys från DailyFX11 år ago
Price & Time: Key Levels to Watch in the Aftermath of NFP
-
Marknadsnyheter1 år ago
Därför föredrar svenska spelare att spela via mobiltelefonen
-
Analys från DailyFX7 år ago
Gold Prices Falter at Resistance: Is the Bullish Run Finished?
-
Nyheter6 år ago
Teknisk analys med Martin Hallström och Nils Brobacke