FÄRNA INVEST ÖKAR SITT AKTIEINNEHAV I BLUEFISH

| 30 november, 2021 | 0 kommentarer

Rapporten finns i PDF-format nedan

Stockholm 30 november 2021

FÄRNA INVEST ÖKAR SITT AKTIEINNEHAV I BLUEFISH PHARMACEUTICALS AB

Färna Invest och Serendipity Partners har kommit överens om att Färna Invest förvärvar Serendipity Partners totala aktieinnehav i Bluefish Pharmaceuticals.

”Vi är mycket nöjda med att kunna öka vårt innehav i Bluefish Pharmaceuticals. Vår ambition är att göra Bluefish Pharmaceuticals redo för en börsintroduktion inom de närmaste åren. Vi kommer att fortsätta investera i bolaget och ytterligare stärka Bluefish europeiska expansion och utveckling av nya generiska produkter”, säger Gerald Engström VD, Färna Invest.

Bolaget kommer att kalla till extra årsstämma med anledning av förändringar i ägandet, se bolagets hemsida.

För mer information, kontakta:

Berit Lindholm, verkställande direktör, tel. 070-915 41 92

Gunilla Spongh, styrelseordförande, tel 070-935 25 33

Gerald Engstöm, VD Färna Invest, tel 070-519 00 01

Bluefish Pharmaceuticals i korthet

Grundat i Sverige 2005, med sin långa tradition av industriellt entreprenörskap, har Bluefish Pharmaceuticals blivit ett av de mest progressiva svenska läkemedelsföretagen för generikaprodukter. Bolaget inriktar sig uteslutande på utveckling och försäljning av generiska läkemedel. Bluefish strävar efter att göra kvalitetsläkemedel tillgängliga för fler människor. Vi skapar värde genom hela läkemedelsvärdekedjan, från produktutveckling till framgångsrik marknadsföring av generikaläkemedel. Produktportföljen består av ca 80 produkter och växer Vi känner oss stolta över att kunna göra detta på ett innovativt, ansvarsfullt och kostnadseffektivt sätt. Bluefish bedriver för närvarande verksamhet i 13 europeiska länder och kommer under de närmaste åren även att expandera utanför Europa i syfte att bli en aktör på den globala marknaden. Bolaget har ett eget utvecklingslaboratorium i Bangalore där vi tar fram egna generiska produkter.

www.bluefishpharma.com

För mer information kontakta:
Berit Lindholm, VD Bluefish Pharmaceuticals 
Tel. +46 8 519 116 00
Email: [email protected]

 

Om Bluefish Pharmaceuticals
Bluefish är ett svenskt läkemedelsbolag som grundades 2005 och som sedan starten har haft en kraftig internationell expansion. Bolaget inriktar sig uteslutande på utveckling, tillverkning och försäljning av generiska läkemedel. Bluefish har sin huvudsakliga försäljning inom EU och expanderar i områden utanför Europa. Produktportföljen består av ca 80 produkter och växer.

www.bluefishpharma.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.