Connect with us

Marknadsnyheter

Finansero Omdöme & Recension: [€5000 insättning] Handel Testad

Published

on

Finansero är en kryptomäklarplattform som ger ett användarvänligt gränssnitt och ett brett utbud av heltäckande funktioner som gör att du kan handla med olika kryptovalutor på ett säkert sätt. Webbplatsen ger användarna tillgång till en mängd olika börser och gör det möjligt för dem att skapa ett handelskonto på några minuter. Dessutom kan användare behålla full kontroll över sina pengar under alla tidpunkter medan de använder plattformen och de känner aldrig behov av att använda någon handelsrobot eller expertrådgivare. I denna Finansero-recension har jag delat med mig av min personliga erfarenhet av handel med denna plattform.

Om du har begränsad kunskap inom den här branschen eller aldrig har sysslat med digitala valutor tidigare, kan du fortfarande handla effektivt tack vare den användarvänliga layouten och omfattande funktionaliteten som erbjuds av Finansero-plattformen, vilket är en av fördelarna med att använda den. Den har mer än 300 handelsverktyg inbäddade i sin plattform genom vilka den tillgodoser behoven hos både privatkunder och institutionella kunder.

Är Finansero en bluff eller en legitim plattform?

Du har kommit till rätt plats om du letar efter den mest effektiva handelsplattformen och en ärlig recension. Under hela min karriär har jag använt ett betydande antal olika plattformar. Finansero är dock utan tvekan den mest effektiva. Först investerade jag €5000 och med hjälp av dess fantastiska funktioner tjänade jag €10,000 under den första månaden med de initiala €5000 fortfarande i min handelsplånbok. Det är garanterat att du inte behöver bry dig om din ekonomi om du använder denna kryptovalutahandelsplattform eftersom den har flera funktioner som förenklar handeln och gör det lättare att göra det.

Det gav mig tillgång till en mängd användbara verktyg och program för att övervaka mina affärer, och det gav mig möjligheten att tjäna ytterligare intäkter från sin passiva inkomstinvestering. Jag har använt mig av en mängd användbara funktioner och verktyg som i sin tur har hjälpt mig att göra en vinst. Till exempel en garanti för att det inte blir några förluster, ett tak för det belopp som kan investeras, regelbundna uppdateringar på marknaden, en mängd olika betalningsalternativ, handelsinstrument, handelsplattformar, affärsverktyg och kundservice. Om du är nyfiken på kryptohandel bör du prova detta välrenommerade handelsforum, eftersom det rekommenderas starkt av mig.

Finansero Handelsplattform

Namnet på handelsplattformen som används av Finansero är PROfit. Denna plattform är anpassningsbar, tydlig och användarvänlig för nybörjare som inte känner till orden som används på kryptomarknaden, såsom derivat, valuta, råvaror, blockchain, etc. Resurserna och de digitala tillgångarna har placerats på ett sådant sätt att de elimineras behovet för nybörjare att söka efter tillgångar innan de kan börja handla på marknaden.

Denna handelsplattform försåg mig med alla installationer och verktyg som krävs för en framgångsrik handlare att ha till sitt förfogande. Det är därför jag har tjänat en betydande vinst. Utöver detta erbjuder den omfattande statistik och indikatorer till användare som inte kan hittas på andra plattformar. Kunder har uttryckt tillfredsställelse med plattformens intuitiva design och användarvänlighet. Detta handelsforum skulle fungera bra för handlare oavsett deras erfarenhet av handelsmarknaden.

Jag kunde utföra transaktioner på ett snabbt och effektivt sätt när jag använde Finansero. Eftersom det är en onlineplattform kan den användas från varje dator eller smartphone så länge den har internetuppkoppling. Detta ger den en viss anpassningsförmåga. Det faktum att detta handelsbord inte kräver någon installation alls är plattformens primära försäljningsargument. Om handlare vill handla via mobila enheter kan de ladda ner företagets smartphone-applikation. Jag har även upplevt mobilversionen på olika enheter och tyckt att den är användarvänlig. Dessutom är denna webbplattform helt anpassningsbar till IOS-smarttelefoner och telefoner så att det inte kommer att finnas någon fördröjning vid transaktioner.

Finansero Handelsprodukter

Handel med aktier, råvaror, obligationer, aktier och derivat är alla utmärkta produkter att handla på Finansero handelsplattform. På Finansero kan du handla CFD:er på över 300 olika typer av valutor, råvaror, aktier, börshandlade fonder (ETF) och index. Ta reda på vad som gömmer sig för varje ljusstake här på gulddiagram, samt vad som gömmer sig bakom pip.

Denna handelsplattform är ett fantastiskt alternativ för både nybörjare och erfarna proffs som redan är bekanta med handel. Du behöver bara en liten första insättning för att komma igång. Jag kunde engagera mig i olika handelsprodukter utan att vara föremål för några gränser eller begränsningar när jag använde Finansero handelsplattform, som var säker och säker. Det spelar ingen roll om du precis har börjat eller om du har handlat i många år i kryptobranschen.

Finansero Registrering

Finansero är ett ledande kryptovalutaforum i världen. Denna mäklare förstår hur skrämmande det kan vara att göra ditt första köp. Det är därför jag har skrivit om min erfarenhet av denna handelsplattform, inklusive registrering, insättning av pengar på mitt konto och initiering av affärer.

Till att börja med måste du skapa ett konto på detta mäklarforum genom att ge det grundläggande personliga detaljer. Sedan kommer ditt konto att godkännas innan det blir aktivt; när du har godkänts kommer du att få börja göra insättningar. Finansero-systemet skickar bekräftelsekoden via e-post med ditt lösenord och användarnamn när du registrerar dig och skickar din första betalning; när du har angett dessa uppgifter, logga in med dem. Du kommer då att ha tillgång till alla dess tjänster .

Dataintegritet med Finansero

Kunder måste skydda sin konfidentiella information för att överleva på handelsmarknaden. Finansero skyddar sina kunders data med hjälp av den mest avancerade krypteringstekniken som finns tillgänglig. Datastöld bör inte vara ett problem för en klient under hans vistelse på denna plattform. Alla är bekymrade över konfidentiella detaljer, men detta handelsforum kommer att skydda dina uppgifter i ett väl skyddat system, och du kan vara säker på att Finansero kommer att hålla det säkert.

Finansero är mycket stolt över att kunna förse kunder med de bästa krypteringsteknologierna. Det är engagerat i att hålla användarnas data säker och säker, för att säkerställa att de kan koncentrera sig på det som är viktigast: deras verksamhet.

Senaste nytt

Finansero är din one-stop-shop för de mest uppdaterade och relaterbara finansiella nyheterna. Följ de mest uppdaterade finansiella nyheterna för att fatta ett välgrundat beslut när du genomför din nästa handel.

Det här verktyget kom väl till pass under hela min handel på den här webbplatsen. Det höll mig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom kryptovalutasektorn. Finanseros team av specialister använder sin kunskap för att leverera tillförlitlig marknadsinformation, såsom fakta från marknadsplatser och trendanalyser från branschexperter. Finansero tillhandahåller rapporter som innehåller alla viktiga fakta om vad som händer i kryptovalutavärlden på ett ställe.

Flera språk

Denna handelsplattform är tillgänglig på en mängd olika språk och kan användas på olika språk. Den här funktionen hjälpte mig att förstå layouten och funktionerna på mitt modersmål. Jag förstod alla dessa aspekter eftersom det var enkelt för mig att lära mig saker på mitt språk för att öka min framgång i handel. Du har möjlighet att välja språk. Målet är dock inte bara att öka språkvariationen utan att göra forumet mer lättillgängligt för individer med olika språkliga bakgrunder.

De tillgängliga språken inkluderar:

  1. engelsk
  2. italienska
  3. spanska
  4. svenska
  5. putsa

Handel med Finansero instrument

På handelsplattformen som tillhandahålls av Finansero har användare tillgång till en mängd olika handelsverktyg, inklusive autochartist, en ekonomisk kalender, diagram och livekurser.

1-Autochartist

Utvecklingen av Autochartist var en briljant idé för mig som dramatiskt förbättrade effektiviteten av den tid som skulle ha lagts på att analysera enorma mängder data. En investerare kan skapa ett mer insiktsfullt tillvägagångssätt för investeringshandel med hjälp av en teknik som kallas Autochartist, ett handelsstrategiskt planeringsverktyg.

Teknisk analys använder sig av tusentals diagram, förutsägelser, sannolikhet, stöd och motståndsnivåer. Användare kommer att ha en betydande fördel gentemot andra investerare när de gör välinformerade investeringsval om de använder Autochartist eftersom det besparar dem besväret att utföra allt detta. Detta spektakulära verktyg kan upptäcka perioder med avsevärt förhöjd volatilitet, vilket är användbart när man utvärderar nivåerna för att lämna en position.

2-diagram

Kunder som använder Finansero handelsplattform har tillgång till en mängd olika diagram, inklusive linjediagram, stapeldiagram och ljusstakediagram, i syfte att få en fördel på kryptohandelsmarknaden. I en värld av handel med kryptovalutor är erfarna investerare väl medvetna om vikten av diagram och grafer. Dessa diagram gav mig en omfattande analys av marknadens handelsmönster och tendenser.

3-ekonomisk kalender

Mitt i ett moln av finansiell data lyser Finanseros ekonomiska kalender som en ledstjärna av hopp. Den upptäcker kritiska händelser som kan förändra världsekonomins väg eller generera ett mönster som bara användare kan känna igen och dra nytta av på marknaden. Dessa händelser eller trender kunde bara identifieras av kunder. Den ekonomiska kalendern i allmänhet ger en översikt över situationen och informerar kunderna om när nästa centralbankssession kommer att inträffa.

4-Live priser

Med hjälp av Finanseros denna funktion kan du övervaka realtidspriserna för olika handelsprodukter inklusive digitala valutor, råvaror och aktier, med detta handelsverktyg. Att känna till priser hjälper dig att ta möjligheter.

Slutord

Finansero är en idealisk handelsplattform för kryptovaluta. Du har lärt dig om dess flera handelsfunktioner och verktyg i den här recensionen, vilket gjorde att jag kunde tjäna en dubbel vinst på min investering på 5 000 € på bara en månad. Det är ett idealiskt handelsforum i kryptovärlden, som jag har delat med mig av mitt exempel. Efter att ha gått igenom denna recension kan läsaren förstå att det inte finns något bättre handelsforum i kryptobranschen att registrera sig för och börja handla med kryptovaluta än Finansero.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Tendo AB deltar på investerarträff med Financial Stockholm den 29 mars 2023

Published

on

By

Tendo AB (”Tendo” eller ”Bolaget”) genomför för närvarande en emission av units, vars teckningstid avslutas den 4 april 2023. Syftet med emissionen att finansiera förberedelser inför CE-märkning av Tendo OneGrip, produktoptimering, klinisk studie, dokumentation och regulatorisk process, samt marknadsbearbetning i Norden och förberedelser inför samarbetsavtal i marknader utanför Norden. Emissionsvolymen uppgår initialt till högst cirka 9,4 MSEK före transaktionskostnader. På onsdag, den 29 mars 2023, presenterar Bolagets VD Sofie Woge på investerarträff i Stockholm.

Investerarträff

Datum och tid: 29 mars 2023. Eventet startar kl. 17:30 och beräknas avslutas omkring kl. 20:30. Woges presentation pågår kl. 18:10-18:30.

Plats: Banérska Palatset i Kungsträdgården, Stockholm.

Anmälan: Anmälan till eventet görs här.

Arrangör: Financial Stockholm.

 

För mer information om företrädesemission, vänligen kontakta:

Sedermera Corporate Finance AB

Telefon: +46 (0)40 615 14 10

E-post: cf@sedermera.se

www.sedermera.se

För mer information om Tendo, vänligen kontakta:
Sofie Woge, VD, Tendo
Telefon: (+46) 760 – 21 22 13
E-post: sofie@tendoforpeople.se

Kort om Tendo
Tendo AB är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Bolaget är beläget i Lund i Sverige. Tendo AB är noterat på den svenska Spotlight Stock Market. Mer information på www.tendoforpeople.se.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Återköp av aktier av Truecaller B i vecka 12, 2023

Published

on

By

Mellan den 20 mars 2023 och 24 mars 2023 har Truecaller AB (publ) (LEI-kod 549300TEYF1FA5G5GK26) återköpt sammanlagt 856 540 egna B-aktier (ISIN: SE0016787071) inom ramen för det återköpsprogram som styrelsen beslutat om.

Återköpen är en del av det återköpsprogram som Truecaller AB tillkännagav den 23 september 2022. Återköpsprogrammet löper under perioden 23 september 2022 till årsstämman 2023 och genomförs i enlighet med “Emittentregelverket”.

 

Truecaller B-aktier har återköpts enligt följande:

Datum:

Aggregerad daglig volym (antal aktier):

Viktat genomsnittspris per dag (SEK):

Totalt dagligt transaktionsvärde (SEK):

20 mars 2023

143 960

30,6642

4 414 418,23

21 mars 2023

172 836

30,2998

5 236 896,23

22 mars 2023

215 276

29,9101

6 438 926,69

23 mars 2023

162 488

30,2608

4 917 016,87

24 mars 2023

161 890

30,1964

4 891 212,87

Total ackumulerat under vecka 12/2023

856 540

30,2361

25 898 470,89

Total ackumulerat under återköpsprogrammet

10 230 592

34,2370

350 265 043,58

 

 

Samtliga förvärv har genomförts på Nasdaq Stockholm av SEB för Truecallers räkning. Efter ovanstående förvärv uppgår Truecallers innehav av egna aktier per den 24 mars 2023 till

10 230 592 B-aktier och 5 100 000 C-aktier. Det totala antalet aktier i Truecaller, inklusive egna aktier, är 379 059 710 och antalet utestående aktier, exklusive egna aktier, är 363 729 118. 

 

Fullständig information om de genomförda transaktionerna biläggs detta pressmeddelande.

 

För mer information, kontakta gärna:

 

Andreas Frid, Head of IR & Communication

+46 705290800
andreas.frid@truecaller.com

Om Truecaller:

Truecaller är den ledande globala plattformen för att verifiera kontakter och blockera oönskad kommunikation. Vi möjliggör trygga och relevanta konversationer mellan människor och gör det effektivt för företag att nå konsumenter. Bedrägerier och oönskad kommunikation är vardag i digitala ekonomier och tillväxtmarknader i synnerhet. Vårt uppdrag är att skapa tillförlitlig kommunikation. Truecaller är en naturlig del av den dagliga kommunikationen för mer än 338 miljoner aktiva användare, har laddats ned mer än miljard gånger och har identifierat och blockerat omkring 50 miljarder oönskade samtal under 2022. Med huvudkontor i Stockholm sedan 2009, är vi ett entreprenöriellt företag som leds av medgrundarna och en mycket erfaren ledningsgrupp. Truecaller är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 8 oktober 2021. För mer information besök gärna corporate.truecaller.com.

 

 

 

Continue Reading

Marknadsnyheter

BioStock: WntResearchs vd om optionsprogrammet och NeoFox-studien

Published

on

By

Utvecklingsbolaget WntResearch är just nu aktuellt med lösen i teckningsoptionen TO5. Kapitalinjektionen görs för att driva vidare fas IIb-studien med läkemedelskandidaten Foxy-5. I samband med BioStock Investor Meeting berättade bolagets vd Pernilla Sandwall om optionsprogrammet, förändringar i studieplanen och utfallet i bolagets emission.

Se hela videointervjun med Pernilla Sandwall på biostock.se: 

https://www.biostock.se/2023/03/wntresearchs-vd-om-optionsprogrammet-och-neofox-studien/

Detta är ett pressmeddelande från BioStock – Connecting Innovation & Capital. https://www.biostock.se

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.