Finepart Sweden AB (publ) signerar avtal med representant i Israel

| 12 juli, 2021 | 0 kommentarer

I processen att utöka Fineparts synlighet, marknadsföring och driva försäljning av Finecutsystemet har Finepart idag signerat ett avtal med Hortal Machinery. Hortal är en stor leverantör av verktygsmaskiner i Israel och har inom gruppen stora finansiella muskler. Detta är ett av de territorier som omnämnts under vårens VD-brev.

”Det är en framgång för Finepart att signera ett avtal med Hortal som är ett bolag med både organisation för att sälja, leverera service och underhålla verktygsmaskiner till en mycket högteknologisk industri. Samtidigt har Hortal ett moderbolag som kan stödja slutkunden i att finansiera ett Finecutsystem vilket underlättar försäljningsprocessen. Vi räknar med att denna representant kommer ge goda resultat framåt”. säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: [email protected]

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *