Finsk kund inom offentlig sektor lägger order värd 4,5 MSEK på Advenicas produkter och tjänster

| 20 juni, 2022 | 0 kommentarer

Advenica har fått en order från en finsk kund inom offentlig sektor. Ordern är värd 4,5 MSEK och avser både produkter och tjänster.

Advenica tillhandahåller expertis och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk information upp till Top Secret-klassning. Med dessa lösningar kan länder, myndigheter och företag höja informationssäkerheten och digitalisera på ett ansvarsfullt sätt.

Det finska kontoret har nu fått en ny order på produkter och tjänster, en order värd 4,5 MSEK. Ordern kommer från en kund inom offentlig sektor och kommer att levereras omgående och fram till Q4 2022.

”När hoten ökar är det viktigt att skydda den mest värdefulla informationen för att begränsa skadan vid en attack. Vi är glada över att fler och fler kunder förstår behovet av rätt tekniska lösningar för skydd. Med hjälp av våra produkter kan kunderna öka informationssäkerheten och därmed bidra till en säkrare värld” säger Mikael Puska, CEO Advenica Oy.

r ytterligare information, vänligen kontakta:
Mikael Puska, CEO Advenica Oy, +358 (0)50 304 6160, [email protected]

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 juni 2022 kl. 17.25.
 

      

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon +46 8 121 576 90, email: [email protected] www.redeye.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.