Flowscape får genombrottsorder på parkeringslösning i USA

| 5 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Ett av topplagen i amerikanska basketligan, NBA, har valt Flowscape som leverantör av parkeringsbokningslösning till deras nya hypermoderna hemmastadium. I första fasen kommer lösningen pilotas för personalparkeringen, men i nästa fas är tanken att lansera det även för deras VIP-kunder med abonnerade platser.

Denna order är ett genombrott i ett nytt segment. I USA finns det ett stort antal idrottsarenor med liknande behov som denna kund. Eftersom kunden är ett av topplagen inom NBA ser vi detta som en väldigt viktig referens för fortsatt tillväxt inom detta segment. Kunden valde Flowscapes lösning eftersom användarinterfacet är det bästa på marknaden samt att Flowscape kan leverera en helhetslösning, med både hårdvara och mjukvara, och är vana att utveckla produkter tillsammans med strategiska kunder.” säger Magnus Arildsson, Säljansvarig Nordamerika.

I fas ett väljer kunden att implementera Flowscapes parkeringslösning för hela personalparkeringen i deras nya hypermoderna hemmaarena, som kostade 1.4 miljarder dollar att bygga. I arenan arbetar ca 500 medarbetare och den rymmer runt 18.000 åskådare. Om piloten blir framgångsrik är tanken att även implementera Flowscape’s lösning för åskådarparkeringen, som deras VIP-kunder med abonnemang använder. I fas två har det även diskuterats finansierad produktutveckling, för att anpassa Flowscapes parkeringslösning för detta segment.

Piloten kommer installeras under kvartal tre och beslut om fas två förväntas komma i kvartal fyra.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *