Flowscape fortsätter vinna affärer i USA

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Många företag i USA planerar nu för en återgång till kontoren vilket ett ökat inflöde av leads från marknaden. Flowscapes digitala lösning för det nya hybrida arbetssättet, blir en viktig del för våra kunder och för att skall känna sig säkra. Kunden är i Florida, Tampa med ett ordervärde första året på 27,000 USD (240,000 SEK) och därefter årligen återkommande 6,800 USD (62,000 SEK)

”I samband med att många företag i USA börjar planera för det nya normala, där personalen arbetar hälften av tiden hemifrån och hälften på kontoret, ser vi ett ökande inflöde av inkommande förfrågningar. Den amerikanska marknaden ger oss mycket bra feedback som en av de starkaste lösningarna på den marknaden. Vårt lättanvända och snygga användarinterface, innovativa lösningar på nyckelproblemen samt förmågan att kunna leverera en helhetslösning, med både mjukvara och hårdvara, lyfts fram i varje möte. Viktiga funktioner är att boka arbetsplatser, planera veckan tillsammans med kollegorna på kontoret samt statistik för hur kontoret används. Det känns väldigt spännande att få vara med i denna extremt stora förändring av kontorsbranschen och hjälpa företagen att skapa en ny effektiv vardag för miljontals amerikaner.” säger Magnus Arildsson, Regionchef Nordamerika, Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

Installationen kommer ske på kundens kontor i Tampa, Florida. Kunden har ett stort antal andra kontor i USA med liknande behov.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.