Flowscape vinner affär för hybrida kontoret

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Flowscapes lösning för det hybrida kontoret vinner kontrakt med kommunalt bolag i Sverige. Första årets intäkt är 645,000 SEK (60,320 Euro) och därefter 145,600 SEK (13,600 Euro) årligen återkommande.

”Ännu en gång vinner vi affärer tack vare att vi kan leverera en helhetslösning med både mjukvara och hårdvara, oavsett vilken IT-miljö eller krav kunden har. Den här kunden använder sedan tidigare Flowscapes lösning för bokning av arbetsplatser och ville nu utöka med rumsbokningspaneler, rumsbokning och smarta sensorer. Vi är glada att vi enligt våra kunder har marknadens mest användarvänliga och effektiva lösning för det hybrida kontoret” säger Anders Malmström, Ansvarig försäljning och marknadsföring på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Installationen omfattar Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning, och sensorer för arbetsplatsen och statistikportal.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.