Flowscapes vinner ny affär i USA

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

Flowscapes satsning på den nordamerikanska marknaden ger utdelning med nya affärer. Förändringen mot nya hybrida arbetssättet är positivt för efterfrågan. Ännu en stor arkitektbyrå i USA har valt Flowscape som leverantör för ett av sina kontor. Totalt ordervärde första året är 117,000 USD (1,175,000 SEK) och därefter 30,200 USD (303,000 SEK) årliga intäkter.

”Flowscape valdes i stark konkurrens och utvärdering mot stora konkurrenter på den amerikanska marknaden. Vi fick även mycket goda referenser från en arkitektbyrå som är befintlig kund till Flowscape. Enligt kunden vann vi upphandlingen på vårt enastående slutanvändargränssnitt och vår förmåga att kombinera den senaste sensortekniken med bästa nyttan för både förtaget och slutanvändaren. Vi ligger klart före konkurrenterna med får lösning för att boka arbetsplatser, boknings av konferensrum, planera veckan tillsammans med kollegorna på kontoret samt statistik för hur kontoret används” säger Magnus Arildsson, Regionchef Nordamerika, Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

Ordern omfattar ett av företagets kontor med cirka 500 medarbetare. Då kunden har mer än 10 kontor ser vi goda förutsättningar för utökningar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.