Folksams Pernilla Glad utsedd till ”Årets HR-direktör”

| 11 juni, 2021 | 0 kommentarer

Vid en prisutdelning under torsdagskvällen i samband med Universum Employer Branding Awards 2021 tilldelades Folksams Pernilla Glad priset ”Årets HR-direktör”. Employer Branding Awards har arrangerats sedan 2019 av Universum Communications och syftar till att uppmärksamma arbetsgivare och enskilda individer som arbetar framgångsrikt med frågor kopplade till employer branding.

Pernilla Glad

Pernilla Glad har mer än 20 års erfarenhet av arbete i ledande HR-positioner, bland annat som HR-direktör på Nasdaq OMX, Regeringskansliet och Region Stockholm. Sedan 2019 leder Pernilla Glad HR-arbetet i Folksamgruppen som chef för Människor och miljöer.

– Jag är väldigt glad och hedrad över denna utmärkelse som jag delar med alla engagerade och kompetenta kollegor. Inom Folksam har vi under lång tid arbetat med att erbjuda karriärmöjligheter och arbetsuppgifter som både attraherar potentiella nya medarbetare och samtidigt ger alla de 4000 personer som redan jobbar här en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi jobbar aktivt med ledar- och medarbetarskap, lärande och arbetssätt i flexibla och kreativa miljöer. Att vi får detta pris är ett kvitto på att vi jobbar på rätt sätt med dessa frågor, säger Pernilla Glad.

Juryns motivering:
Pukor och trumpeter för en HR-kraft som lämnar stora avtryck i ledningen och internt. En person som utforskar alla Employer Branding-frågor med samma iver och engagemang – i jakten på de svar som hennes organisation behöver. En person som insett att kulturen är andra sidan av varumärket och summan av allt medarbetarna gör och säger.

Kajsa Moström

 Presschef Folksamgruppen
08-772 64 79
[email protected]

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *