Förändring i Valberedningen för Episurf Medical

| 26 november, 2021 | 0 kommentarer

Episurf Medical (NASDAQ: EPIS B) meddelar idag ändringar i valberedningen inför årsstämman 2022. Sammansättningen av valberedningen för Episurf Medical, som tillkännagavs i ett pressmeddelande den 4 oktober 2021, kommer att förbli oförändrad. Men på grund av en förändring i aktieägarstrukturen till följd av den nyligen genomförda riktade emissionen, främst riktad till Health Runner AB, ett bolag kontrollerat av Ilija Batljan, kommer Robert Charpentier nu att företräda Health Runner AB.

Valberedningen består av följande ledamöter:

  • Dennis Stripe, styrelseordförande Episurf Medical AB
  • Sebastian Jahreskog
  • Johan Wadell, företräder Andra AP-fonden
  • Robert Charpentier (Valberedning ordförande), företräder Health Runner AB

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *