Förändringar i Dustins koncernledning – ökat fokus på synergier samt SMB i Benelux

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

För att möjliggöra ytterligare synergier och öka tempot i utrullningen av den nordiska modellen för små och medelstora bolag i Benelux skapas en koncerngemensam organisation för Operations och en för segmentet små och medelstora bolag. Alexandra Fürst, idag COO Nordic, blir ansvarig för Operations och Rebecca Tallmark, idag EVP SMB Nordic, blir ansvarig för SMB. Det innebär att Morten Jakobi, EVP SMB Benelux, och Gijsbert Geerders, COO Benelux, lämnar koncernledningen men fortsätter i bolaget i andra roller.

– Under året har vi framgångsrikt integrerat verksamheten i Benelux i koncernen och verkar nu under ett gemensamt varumärke. Vi är nu redo att öka takten i att utvinna synergier och öka skalbarheten, skapa en ännu bättre kundupplevelse och stärka positionen hos små och medelstora bolag i Benelux. Det gör vi genom att samla alla kompetenser och initiativ inom operations och små och medelstora bolag i koncerngemensamma funktioner. Jag är glad att Morten och Gijsbert fortsätter i andra viktiga roller i bolaget och vill passa på att tacka dem för deras starka bidrag som medlemmar av koncernledningen, säger Thomas Ekman, VD och koncernchef Dustin.

Dustins koncernledning från den 1 oktober, 2022:

  • Thomas Ekman, VD och koncernchef
  • Johan Karlsson, CFO
  • Alexandra Fürst, COO
  • Rebecca Tallmark, EVP SMB
  • Angelo Bul, EVP LCP Benelux
  • Michael Haagen Petersen, EVP LCP Nordic
  • Stephanie Forsblom, EVP Marketing & Communication
  • Martin Lindecrantz, EVP HR

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Informationschef: [email protected], 070 258 62 94

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2020/21 uppgick till cirka 15,9 miljarder kronor och mer än 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin Group har cirka 2 400 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.