FordonsData Nordic AB blir Imaweb Sweden

| 5 september, 2022 | 0 kommentarer

Idag vaknar vi, våra kunder och fordonsbranschen upp till ett nytt namn: Imaweb. Sedan Imawebs förvärv av FordonsData Nordic AB i februari i år, har FordonsData varit del av den europeiska koncernen Imaweb och namnbytet har aviserats till kunder och användare under våren. Idag den 5/9 verkar vi under vårt nya namn i en ny kostym. Samtidigt som vi fortsätter erbjuda våra kunder samma service som tidigare.

Imaweb är ett IT-företag som förser fordonsindustrin med kompletta IT-lösningar. Våra lösningar omfattar programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support.

Vår satsning på märkesanpassningar i Kobra II, gör att vi idag har flest integrationer mot olika märken av alla affärssystemsleverantörer idag på fordonsmarknaden i Sverige och när det kommer till säljstödsystem (CRM), så är vi Sveriges största leverantör till fordonsbranschen.

Med Imawebs europeiska produktportfölj kan vi erbjuda en mängd olika IT-lösningar för återförsäljare, generalagenter och verkstäder.

Imaweb har 40 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, särskilt dedikerad till fordonsbranschen, både för återförsäljare och tillverkare. Vi finns representerade i 22 länder, vilket gör oss till en av de största programvaruutvecklarna i Europa. Vår målsättning är att fortsätta hjälpa över 70 000 kunder att utveckla sin verksamhet med våra lösningar och se dem växa och nå framgång.

Imaweb Sweden har sitt huvudkontor i Lund, Skåne med kunder över hela Sverige.

Läs mer om imaweb på www.imaweb.com.

Kontaktperson

Christina Windisch, kommunikationsansvarig
010-474 96 01

[email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.