Första dag för handel i Audientes

| 19 september, 2022 | 0 kommentarer

Idag är första dag för handel i Audientes. Bolaget är ett danskt teknikföretag specialiserat på hörapparater som säljer produkten under varumärket Ven™ by Audientes.

Audientes är ett danskt teknikföretag som är specialiserat på hörapparater. Bolaget har tagit fram produkten Ven™ by Audientes som för närvarande sälj på den indiska marknaden. Audientes avser att addera ytterligare en produkt i Bolagets produktportfölj, Companion by Audientes, en situationsanpassad hörsellösning som inledningsvis kommer introduceras på den nordamerikanska marknaden följt av ytterligare globala marknader därefter. Audientes uppdrag är att hjälpa de cirka 500 miljoner människor världen över som lider av handikappande hörselnedsättning, som antingen inte har råd att köpa en av de mycket dyra hörapparaterna på marknaden eller som inte kan få tillgång till konventionella hörapparater på grund av en låg täthet av hörselkliniker och audionomer.

”Att ringa i klockan idag på Spotlight Stock Market markerar början på nästa fas av Audientes tillväxtresa, och jag är väldigt glad att denna dag nu har kommit. Med denna notering på Spotlight är Audientes nu bättre positionerat för att ytterligare expandera och internationalisera vår investerarbas. Trots utmanande tider med den nuvarande volatiliteten på aktiemarknaden ser jag starkt förtroende för Audientes, våra produkter och vår enorma tillväxtpotential. Med vår självpassande hörapparat, Ven™ by Audientes som säljs i Indien, och vår nästa produkt, Companion, som snart kommer att lanseras i USA och Europa, är vi i en utmärkt position för att uppnå vår vision att göra hörapparater av hög kvalitet tillgängliga och prisvärda för alla som behöver dem,” kommenterar Steen Thygesen, VD Audientes.

”Idag välkomnar vi Audientes som nu har genomfört sitt listbyte till Spotlight. En spännande tid väntar bolaget som snart kommer addera ytterligare en produkt i sin portfölj och vi är spända att se dem fortsätta sin tillväxtresa som ett noterat bolag på Spotlight Stock Market,” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

Presskontakt
Anders Kumlin, CEO Spotlight
+46 79 006 65 66, [email protected]

OM SPOTLIGHT
Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.
spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.