Första dag för handel i I Love Lund

| 23 september, 2022 | 0 kommentarer

Idag är första dag för handel i investeringsbolaget I Love Lund. Bolaget investerar i bolag med anknytning till Lund, företrädesvis onoterade och i en tidig utvecklingsfas.

I Love Lund startades under hösten 2017 vars affärsidé är att göra det möjligt att investera lokalt i Lund. Utöver att ha anknytning till Lund, investerar I Love Lund företrädelsevis i onoterade bolag som befinner sig i en tidig utvecklingsfas. Utöver den rena investeringsverksamheten ingår i kärnverksamheten att skapa företagsrelaterade och även mötesaktiviteter för våra aktieägare och övriga intressenter runt Bolaget. I dagsläget utgörs investeringsportföljen av över 50 bolag varav den stora merparten är onoterade. Motivet till noteringen är att skapa utökade möjligheter för allmänheten att investera i det lokala näringslivet. Vidare anses noteringen bidra med god marknadsföring av I Love Lund och underlättar eventuell framtida kapitalanskaffning.

Att noteras på Spotlight är nästa steg i I Love Lunds utveckling. Spotlights marknadsplats kommer gynna I Love Lund att bredda vårt ägande, tillhandahålla likviditet och utöka vår tillgänglighet till regionala investerarkretsar. Vidare ses I Love Lunds notering på Spotlight som ett ypperligt och inspirerande exempel för flera av våra 50+ portföljbolag, typiskt onoterade start-ups, för sina egna storslagna ambitioner,” kommenterar Björn Englund, VD I Love Lund.

”Idag inleds handeln i I Love Lund, ett spännande investeringsbolag som fokuserar på att investera i bolag med anknytning till Lund. Med noteringen skapas utökade möjligheter för allmänheten att investera i det lokala näringslivet. Välkomna till Spotlight!” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

Presskontakt
Anders Kumlin, CEO Spotlight
+46 79 006 65 66, [email protected]

OM SPOTLIGHT
Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.
spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.