Första SeaRanger-båten såld

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Safe at Sea AB (publ) som har exklusiva försäljningsrättigheter för SeaRanger-produkterna i Europa har av sin distributör på Island mottagit den första ordern på en SeaRanger.

Safe at Sea tecknade i december 2021 samarbetsavtal med Seagenesis PTY Ltd för exklusiv rätt till försäljningen av SeaRanger i hela EU och Europa.

De första båtarna levererades till Safe at Sea i slutet av augusti och den första beställning har lagts av Svansson EHF, bolagets isländska distributör, som bedömer att SeaRangern har en mycket stor potential på den isländska marknaden.

”Vi ser ett stort intresse för vår nya produkt och ser självklart fram emot att presentera båten för både nya och befintliga kunder. Vi ser fram emot den fortsatta lanseringen av SeaRanger ihop med våra distributörer i Europa och Sydamerika.” säger Henrik Hartman, CEO på Safe at Sea

SeaRanger-systemet kommer att levereras under Q4 2022.

Ordervärde är ca. SEK 525 000.

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Hartman                                   

Telefon +46 (0)303-23 07 00
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.