FÖRSTA SLÄPPET AV UGG X TELFAR-SAMARBETET ÄR NU HÄR

| 21 juni, 2021 | 0 kommentarer

DET HETT EFTERLÄNGTADE UNISEX-SAMARBETET KOMBINERAR
DE TVÅ MYSIGASTE SAKERNA PÅ JORDEN:
SWEATPANTS OCH UGG® CLASSIC-STÖVELN

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
UGG®det globala livsstilsvarumärket från södra Kalifornien och det revolutionerande modemärket TELFAR är stolta över att tillkännage det hett efterlängtade unisex-samarbetet våren/sommaren 2021 som består av skor, kläder och underkläder. Kollektionen finns att köpa på Telfar.netUGG.com och i utvalda UGG®-butiker från och med den 21 juni.

UGG® tillkännagav ursprungligen partnerskapet med TELFAR i september 2020 under sin pågående FEEL YOU.-kampanj. Samarbetet med den elektrifierande designern kombinerar de två mysigaste sakerna på jorden – sweatpants och varumärkets Classic-stövel – kärnan i amerikansk casual-stil.

Kollektionen består av två skostilar och två klädesplagg. Melerade sweatpants med tryck inspirerade av TELFARs egen kollektion återskapas till Classic-stövlar i två höjder – ankelhöga UGG x TELFAR Fleece Mini och vadhöga UGG x TELFAR Fleece Tall med lös passform. Båda stövlarna har märkets unika UGGplush™ ullblandning så de här fleeceprofilerna är redo att gå hemifrån och ge sig ut på gatorna i den kommande postkarantän-sommaren.
 

 

UGG x TELFAR Crystal Tee är en kristalltäckt t-shirt tillverkad av en mjuk blandning av bomull och modal.

T-shirts med kristaller, sweatpants och stövlar: en nyskapande modekollektion som delvis är masskultur och fullständigt TELFAR. UGG x TELFAR-kollektionen finns att köpa på Telfar.net och kommer att finnas tillgänglig på UGG.com (USA och Europa) och i utvalda UGG®-butiker från och med den 21 juni 2021.

Senare i höst väntas ytterligare kollektioner från och med september 2021.

För intervjuförfrågningar, pressmaterial och pressbilder, vänligen kontakta:
Stephanie G. Bonn, Zap PR
Office: +46 (0)8 661 16 18
Mobile: +46 (0)70 77 56 110
E-mail:
[email protected] 
 

För Showroom tidsbokning och utlån:
E-mail:
[email protected]

Om UGG®
Grundat 1978 av en surfare på Kaliforniens västkust, är UGG® idag ett globalt lifestyle-märke välkänt för sin ikoniska Classicsko; inspirerad av sitt ursprung. Burna av Hollywood-legendarer, moderedaktörer och sedermera världen, har UGG® designat och distribuerat skor, kläder, accessoarer och hemartiklar med en kompromisslös attityd för hantverk av högsta kvalitet. Med en omsättning på över 1 miljard dollar om året har UGG® inlett partnerskap med de bästa retail-aktörerna världen över och äger idag fler än 130 koncept- och outletbutiker på nyckelplatser såsom New York, San Francisco, Los Angeles, Paris, London, Tokyo, Shanghai och Beijing. För mer information, besök gärna:
www.ugg.com @uggineurope #UGGxTELFAR    

Om TELFAR
TELFAR är ett black-owned-, unisex-modeprojekt grundat 2004 av Telfar Clemens i New York.

Om Selected Brands
Selected Brands grundades 1992 och är idag en av de ledande distributörerna och licensinnehavarna inom mode och skor i Norden och Baltikum. Utöver distribution driver Selected Brands ett flertal shop in shops samt egen retail för att stärka varumärkena än mer runt om i regionen. De representerade varumärkena ska innehålla originalitet, nytänkande, funktion och stark design. De varumärken som representeras idag är bland annat UGG, Project TWLV, Karl Lagerfeld, The Kooples, Kenzo, Diadora, Hush Puppies och Ted Baker. Besök gärna: www.selectedbrands.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *