Förvärv av IP-rättigheter, kliniska studieresultat, storägares ökade innehav och kommande garanterade företrädesemission – vd berättar mer i Neola Medicals investerarbrev

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande

Lund, Sverige, 15 september 2022

I höstens fullmatade investerarbrev berättar vd Hanna Sjöström om den kommande företrädesemissionen som är garanterad till 80%, det strategiska förvärvet av IP-rättigheter och om de positiva resultat som presenterats från de första 50 spädbarnen i den kliniska studien på Irland. I investerarbrevet presenteras bolagets tre nya styrelsemedlemmar och storägaren ANMIROs stärkta position i bolaget. Neola Medicals Clinical Manager, Tetiana Kovtiukh, intervjuas och berättar om sin bakgrund inom neonatologi och de fördelar hon ser med Neola®.

Investerarbrevet finns bifogat i pressmeddelandet samt på bolagets hemsida www.neolamedical.se

För ytterligare information, kontakta:

Hanna Sjöström, vd Neola Medical, tel: 0760-10 71 16, e-post: [email protected]

_______________________________________________________________________________

Neola Medical AB (publ) utvecklar medicinteknisk utrustning för kontinuerlig övervakning av lungorna hos för tidigt födda barn. Omedelbar detektion av komplikationer ger möjlighet till tidig behandling och förbättrad vård.  Den patenterade teknologin är baserad på en spektroskopisk metod utvecklad vid Lunds universitet i Sverige.  Bolaget grundades år 2016 som ett helägt dotterbolag till Gasporox AB (publ) med namnet GPX Medical AB. Bolaget är noterat på NASDAQ First North Growth Market (ticker: NEOLA). Se mer på www.neolamedical.se. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.